Υπέκυψε στην υπερπλήρη Ρεάλ ο προβληματικός Ολυμπιακός

Χωρίς τον άρρωστο Πρίντεζη και με τον Σπανούλη φανερά εκτός ρυθμού, ο Ολυμπιακός λύγισε από τη Ρεάλ στο ΣΕΦ χάνοντας με 79-73. Η πρώτη θέση της κατάταξης χάθηκε πλέον οριστικά για τους "ερυθρόλευκους" που ανησυχούν πολύ για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οταν το μπάσκετ γίνεται απλά μαθηματικά, η ομάδα που έχει ως σύμμαχο τους αριθμούς θα νικήσει. Η Ρεάλ μπορεί να έχασε σωρηδόν τα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά όλα τα υπόλοιπα τα είχε και με το παραπάνω. Κατ' αρχήν, πιο πλήρες ρόστερ με τον Νοτσιόνι να μην παίζει ούτε δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια καλύτερα ποσοστά. Και στο τέλος της ημέρας έναν εκπληκτικό Γιουλ που σκόραρε στο...χαλαρό 21 πόντους.

Τι δεν είχε ο Ολυμπιακός; Πρώτα απ' όλα τον Πρίντεζη ο οποίος έμεινε καθηλωμένος στο σπίτι του με γαστρεντερίτιδα. Κατά δεύτερον λόγο τον Σπανούλη. Ναι σύμφωνοι, έπαιξε ο αρχηγός και τα έδωσε όλα αλλά η πρόσφατη ασθένειά του μαζί με τη συσσωρευμένη κόπωση τον καθιστά αυτήν την εποχή κάτι διαφορετικό από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Δεν είναι η αστοχία στα σουτ (3/12 την Παρασκευή). Τα σουτ μπαίνουν ή δεν μπαίνουν. Είναι γενικότερη έλλειψη φρεσκάδας που φαίνεται στο παιχνίδι του, στον τρόπο που πηδάει, που πάει στα ντράιβ, που κινείται γενικά μέσα στο παρκέ.

Η Ρεάλ από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου δεν το άφησε. Ο Ράντολφ τελείωσε σχεδόν όλες τις φάσεις, ο Γιουλ...τα είπαμε, ο Χάντερ αποδείχθηκε καταλυτικός στο παλιό του σπίτι. Έμενε να μπουν οι βολές του τέλους. Μπήκαν, adios...

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-37, 54-58, 73-79

Ολυμπιακός: Γκριν 7, Μπιρτς, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 9, Ουότερς 2, Αγραβάνης 10, Μιλουτίνοφ 18, Παπανικολάου 11, Μάντζαρης 5, Λοτζέσκι 3.

Ρεάλ: Ράντολφ 21, Ντρέιπερ, Φερνάντεθ, Ντόνσιτς 4, Μασιούλις 7, Ρέγες 4, Αγιόν 2, Κάρολ 2, Χάντερ 10, Γιουλ 21, Τόμπκινς 3, Τέιλορ 5.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK