Μαχμούτι: "Καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, μίλησε για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν σημαντικά και είναι ακόμη καλύτεροι από πέρσι.

Μαχμούτι: "Καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός"

Στο "Sinan Erdem Arena" συγκρούονται το βράδυ της Παρασκευής (19/10, 20:00, Novasports3) Aναντολού Εφές και Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Euroleague, με τον τεχνικό των γηπεδούχων Οκτάι Μαχμουτί να υποστηρίζει σε δηλώσεις του πως οι ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν σημαντικά και είναι ακόμη καλύτεροι από πέρσι.

"Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ομάδα με εμπειρία πολλών ετών στην Ευρώπη. Παράλληλα έχει ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και είναι καλύτερος από πέρυσι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς για μας και κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό.

Εμείς δεν είμαστε σε θέση να παίζουμε ακόμη στον ίδιο ρυθμό σε 40 λεπτά και θέλουμε χρόνο. Μακάρι να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας και να γεμίσει το γήπεδο. Ελπίζω να κερδίσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK