Με Όντομ στη Γερμανία ο Ολυμπιακός

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πιθανό να τεθεί ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ.

Με Όντομ στη Γερμανία ο Ολυμπιακός

Ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και φαίνεται πως τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον νέο "τελικό" του Ολυμπιακού στο top 16 της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπάμπεργκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ταξιδέψει κανονικά στη Γερμανία για τον αγώνα της Πέμπτης (21:00, live από το Contra.gr), αφού δεν αισθάνεται πλέον στομαχικές διαταραχές.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, με συνέπεια να ταξιδέψει κανονικά και η συμμετοχή του να αποφασιστεί στην τελευταία στιγμή από  τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην αποστολή, πάντως, υπάρχει και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει, εάν τελικά δεν επιλεγεί για τη δωδεκάδα του αγώνα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ