Μπαρτζώκας: "Απίστευτα πράγματα για να χάσουμε"

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την ήττα του Ολυμπιακού και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήλθε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: "Απίστευτα πράγματα για να χάσουμε"

Αναλυτικά τόνισε : "Ήταν μια ήττα κακή στο γήπεδο μας, απέναντι σε μια ομάδα χωρίς πίεση. Έπαιξε με πέντε παίκτες με πρόσωπο στο καλάθι και δημιούργησε ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Είχε μεγάλη ένταση το ματς, αλλά στο τέλος έγιναν απίστευτα πράγματα για να χάσουμε και δεν εννοώ τα δύο λει-απ του Χάινς και το Λο. Εννοώ ότι δεν κάναμε φάουλ στο κάρφωμα του Ρες, ενώ είχαμε δώσει σχετική εντολή. Αναλωθήκαμε σε ένα τάιμ-άουτ μόνο σε αυτό, ότι δηλαδή είχαμε δύο φάουλ για να δώσουμε.

Δόθηκε φάουλ στον Μπράουν, τέσσερα δευτερόλεπτα μετά αφού έγινε κι ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήταν σε προσπάθεια για σουτ. Ο παίκτης είδε ότι του δόθηκε φάουλ και μετά έκανε το σουτ, αλλά και πάλι οι διαιτητές έκαναν τέσσερα δευτερόλεπτα για να το δώσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ακολούθως κόλλησε ο χρόνος κι όλα αυτά συνέβαλαν στην ήττα μας. Έχουμε ένα γύρο για να καλύψουμε αυτή την ήττα. Δεν ήταν καλό το τάιμινγκ, καθώς ο Πάουελ δεν έπαιξε, ο Πρίντεζης έκανε ένεση για να παίξει, ενώ ο Άντιτς είχε πυρετό και σήμερα.

Πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε στον πρώτο γύρο και να το κάνουμε και τώρα, ώστε να καλύψουμε αυτό το λάθος με την ήττα από την Σιένα. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο για να τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK