Μπαρτζώκας: "Δεν είναι εύκολο να χάσουμε τρεις φορές"

Η δεύτερη νίκη επί της Εφές σε ισάριθμα παιχνίδια αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final Four, κάτι που αναγνώρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Κράτησε πάντως χαμηλούς τόνους.

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι εύκολο να χάσουμε τρεις φορές"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε: " Προστατεύσαμε ό,τι με κόπο χτίσαμε μια ολόκληρη τη χρονιά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αυτό που έπρεπε. Η Εφές χρειάζεται πλέον τρεις νίκες, κάτι όχι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς πάντως πρέπει προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε στο Λονδίνο διότι δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Θα ήθελα να σας μεταφέρω ότι τόσο εγώ όσο και οι παίκτες είμαστε ενθουσιασμένοι από τον κόσμο, ο οποίος μας στήριξε πάρα πολύ. Είναι θετικό ότι ο Άντιτς και ο Σλούκας είναι πολύ καλά γιατί τους χρειαζόμαστε όλους μέχρι τέλους.

Δύο ομάδες μπορούν να παίξουν δύο εντελώς διαφορετικά ματς. Για τον αντίπαλο δεν μπορώ να μιλήσω, μπορώ όμως να το κάνω για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο μέχρι το ημίχρονο και καταφέραμε να ανοίξουμε την διαφορά. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Και σίγουρα η Εφές θα προσπαθήσει να πάρει μία νίκη για να μείνει ζωντανή στη σειρά. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας κρίνονται σε χαμηλό σκορ γιατί υπάρχει πίεση. Τα ματς κρίνονται περισσότερο στην άμυνα, στα ριμπάουντ και στα λάθη. Σήμερα δεχτήκαμε 53 πόντους από μία ταλαντούχα ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK