Μπαρτζώκας: "Μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα"

Δεν χάνει την πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για τη Βιτόρια.

Μπαρτζώκας: "Μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα"

Αναλυτικά είπε: "Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το παρελθόν, έχουμε κερδίσει τη Φενέρ και τον Πανιώνιο. Καλό θα είναι να μην πηγαίνουμε επιλεκτικά στο παρελθόν. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέρος του αθλητισμού. Έχουμε τραυματισμούς, είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά. Είμαι αισιόδοξος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, το υλικό και το χαρακτήρα της. Έχουμε κερδίσει άλλωστε, δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα.

Ο Πέτγουεϊ επιστρέφει μετά από τρεις προπονήσεις. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ακόμη πιο ευχάριστο θα είναι αν γυρίσουμε νικητές από τη Βιτόρια. Είναι σημαντικό ότι και ο Κόλινς έχει πλέον αρκετές προπονήσεις με την ομάδα και έχει μπει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Αυτά μας κάνουν αισιόδοξους, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και η συνέχεια άλλωστε.

Στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα πρέπει να μπούμε σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αντίπαλος είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Πρέπει να τρέξουμε πολύ ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτού του είδους το παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK