Μπαρτζώκας: "Δεν έχουμε προσωπικές αντιπαλότητες"

Περισσότερο και από την εξαιρετική απόδοση των παικτών του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε το γεγονός ότι το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στο top-16.

Μπαρτζώκας: "Δεν έχουμε προσωπικές αντιπαλότητες"

Aναλυτικά τόνισε: "Το παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο γιατί η έναρξη του top-16 έχει πάντα μεγάλη πίεση, το είδατε και χθες. Είχαμε το δυσκολότερο δυνατό ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αλλά ο κόσμος νομίζω ότι είδε μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Κάναμε μόλις 4 λάθη και δώσαμε 20 ασίστ, είναι εκπληκτικοί αριθμοί για παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Προερχόμασταν, μην ξεχνάτε, από δύο ήττες, η δεύτερη των οποίων ήταν κακή.

Είχαμε καλή απόδοση στην άμυνα και σουτάραμε με καλά ποσοστά αφού σημαδεύαμε τα πόδια των ευάλωτων αμυντικά παικτών και δημιουργούσαμε προϋποθέσεις για ανοιχτά σουτ.

Σκοράραμε επίσης 95 πόντους. Η φιλοσοφία που πρέπει να έχει η κάθε ομάδα που θέλει να φτάσει μακριά είναι να ξεχνάει κάθε αποτέλεσμα.

Θέλω να σταθώ επίσης σε δύο ακόμη σημεία. Πρώτον ότι σήμερα παίξαμε χωρίς τους Λο και Πέτγουεϊ και δεύτερον στο sold-out που ήταν για μένα το γεγονός της ημέρας.

Στο μυαλό μας δεν έχουμε προσωπικές αντιπαλότητες. Παίζουμε πάντα για την ομάδα μας χωρίς να μας απασχολεί κάτι άλλο".

Στράτος Περπέρογλου: "Προερχόμασταν από δύο πολύ κακές ήττες και θέλαμε να αντιδράσουμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραμε ενέργεια από τον κόσμο και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν επιπλέον κίνητρο από το γεγονός ότι παίζαμε ένα παιχνίδι για το Top 16".

News 24/7

24MEDIA NETWORK