Ο δρόμος για το Λονδίνο, μέρος 5ο

Δείτε το πέμπτο από τα εφτά video που ετοίμασε το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στον δρόμο για το Λονδίνο. Μιλάνε οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Ο δρόμος για το Λονδίνο, μέρος 5ο
INTIME SPORTS

Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρολεύκων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον δρόμο για το Λονδίνο, τονίζοντας πως ποτέ δεν έχασε την αισιοδοξία και την πίστη του πως η ομάδα θα τα καταφέρει.

"Σίγουρα η φετινή σεζόν, μπορώ να πω πρακτικά ότι ήταν η δυσκολότερη και λόγω των αγώνων, των ταξιδιών, των υποχρεώσεων που είχαμε, αλλά και των τραυματισμών που ήταν φυσικό επακόλουθο να γίνουν. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου, ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Έχουμε δείξει, ξεκινώντας από την περσινή χρονιά, πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί και ιδιαίτερα σε παιχνίδια τα οποία είναι ζωής ή θανάτου, όταν τα χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι έπρεπε και βρήκαμε τον τρόπο να τα κερδίσουμε, λειτουργώντας καθαρά σαν ομάδα και μετά ατομικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε πολλές φορές η δική μου συμμετοχή. Ίσως σε μερικές να χρειάστηκε, σε μερικές όχι, αλλά ο καθένας έχει συμβάλλει σε αυτό και αυτό είναι πολύ θετικό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης.

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του θυμήθηκε ένα από τα πλέον σημαντικά σουτ στον δρόμο του Ολυμπιακού για το Λονδίνο:

"Ναι, ο Παπανικολάου ήταν... Το... σκαρφαλωτό σουτ που έβαλε στη Σιένα και φύγαμε στο +5 εκεί που χάναμε οκτώ πόντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK