Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ο Μπόγρης καλύτερος του Μπουρούση, η Εφές συνεχίζει δυνατά

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ο Μπόγρης καλύτερος του Μπουρούση, η Εφές συνεχίζει δυνατά
Μπόγρης Μπασκόνια

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπασκόνια: Στο Μπιλμπάο η ομάδα του Περάσοβιτς υπέστη την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα, χάνοντας 89-83 στην παράταση. Στη μονομαχία του Γιάννη Μπουρούση με τον Γιώργο Μπόγρη, νικητής ήταν ο δεύτερος, αφού τέλειωσε το ματς με 17 πόντους από 7/8 δίποντα και 9 ριμπάουντ! Ο σέντερ των Βάσκων έμεινε χαμηλά σε πόντους (7), αφού δεν πήρε επιθέσεις, ενώ κατέβασε 8 ριμπάουντ. Αποβλήθηκε μάλιστα με 5 φάουλ.

Εφές: Με 21 πόντους από τον Ντέρικ Μπράουν και 20 από τον Άλεξ Τάιους η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφερε εις πέρας την αποστολή της στην έδρα της Γκαζιαντέπ, πέντε ημέρες πριν από το ματς στο ΣΕΦ. Ήταν η έβδομη νίκη σε εννέα παιχνίδια του τουρκικού για την Εφές, η οποία δυνατικά οδηγεί την κούρσα, δεδομένου ότι χρωστάει ένα παιχνίδια και Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε προπορεύονται με ρεκόρ 7-3.

Τσεντεβίτα: Χρειάστηκε την παράταση για να φύγει η ομάδα του Μρσιτς με το διπλό από το Αλεξάντροβατς. Στο έξτρα πεντάλεπτο ωστόσο είχε τα ηνία και με το επιμέρους 22-17 έφτασε στο 91-86 επί της Ιγκοκέα και μαζί στην 11η νίκη της σε 14 αγωνιστικές της Αδριατικής Λίγκας. Ο Μπίλαν με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν αυτός ξεχώρισε για τους Κροάτες, ο Πούλεν είχε 17, αλλά και το λάθος που έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μιλάνο: Στην Κάπο ντ' Ορλάντο ξέσπασε η ομάδα του Ρέπεσα για τον πρόωρο αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα. Με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και 46% στα τρίποντα οι Λομβαρδοί επιβλήθηκαν 84-57 στο "Φόρουμ" και με οκτώ νίκες σε πέντε ματς διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με Ρέτζιο Εμίλια και Τρέντο!

Λιμόζ: Με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Ερβέ νίκησε 88-67 τη Ρουέν με πρώτο σκόρερ τον Φρεζί Ζερμπό, ο οποίος είχε 16 πόντους μαζί με 12 ριμπάουντ. Οι "λιμουζό" έφτασαν τις έξι νίκες σε δώδεκα ματς της γαλλικής λίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK