Ο Σφαιρόπουλος θυμήθηκε το τάιμ-άουτ της Εφές στο πρώτο μέρος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο χρονικό σημείο που χάθηκε το ματς για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Εφές ενώ συνεχάρη τον "ερυθρόλευκο" κόσμο για την παρουσία του στις εξέδρες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Θέλω πρώτα να συγχαρώ τους φιλάθλους μας, για την μεγάλη συμπαράσταση που μας έδωσαν στην κερκίδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μέσα στο παρκέ να νικήσουμε και να τους δώσουμε χαρά.

Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί σε ένα γεμάτο γήπεδο, κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας. Πραγματικά μας βοήθησαν και μας έδωσαν ώθηση", δήλωσε αρχικά για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο "Αμπντί Ιπεκτσί", ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης δήλωσε:

"Στο πρώτο πεντάλεπτο του πρώτου δεκαλέπτου, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην συνέχεια, όμως, ύστερα από το τάιμ-άουτ που πήρε η Εφές, δεχτήκαμε ένα επί μέρους σκορ 20-6 και αν το δούμε συνολικά σε όλα τα δεκάλεπτα, αυτό ήταν και το σκορ που ουσιαστικά έκρινε το ματς.

Στη συνέχεια επιστρέψαμε αρκετές φορές στο παιχνίδι. Δυστυχώς είχαμε δύο αναπάντεχα προβλήματα, με το τράβηγμα του Γκριν και την αδιαθεσία του Μιλουτίνοβ. Αλλά και πάλι θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εφές. Πήρε μία δίκαιη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK