Ολυμπιακός - Μιλάνο 86-88

Ο Ολυμπιακός δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή και έχασε 88-86 από τη Μιλάνο στο ΣΕΦ, απόντος του τραυματία Βασίλη Σπανούλη. Απομακρύνθηκε η δεύτερη θέση για τους πρωταθλητές Ευρώπης, μάχη πλέον για την πρόκριση.

Ολυμπιακός - Μιλάνο 86-88

Η εξέλιξη

Μέσα από το μοίρασμα των ρόλων και ο ομαδικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κατάφερε αρχικά να κρύψει την απουσία του Σπανούλη. Ο Περπέρογλου έκανε θραύση με πρόσωπο ή πλάτη, ο Ντάνστον κέρδισε τις πρώτες μάχες, ο Πρίντεζης τα φάουλ και μετά το αρχικό 10-0, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τον απόλυτο έλεγχο (22-9, 27-17).

Ο Σερμαντίνι έφθειρε τους ψηλούς της Μιλάνο, αλλά ο Κόλινς δεν βοήθησε καθόλου, με αποτέλεσμα όταν ξεκουράζονταν τα "πρώτα βιολιά", να υπάρξει απώλεια προσανατολισμού. Αβίαστα λάθη έδωσαν στους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να φτάσουν στο 29-23 του 10' και από εκεί στο 31-31 με τρίποντο του Τζέρελς που πήρε τη σκυτάλη από τον δαιμόνιο Λάνγκφορντ. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα συνέχιζαν να κερδίζουν φάουλ με το... τσουβάλι, αλλά χωρίς προσπάθεια στην άμυνα έχυναν την καρδάρα. Ο Χάκετ έβαλε τα τρίποντα και η Μιλάνο μετά το 41-40 έφτασε στο 50-47 του με 8/13 από τα 6μ75.

Οι Πειραιώτες βελτίωσαν την αμυντική συμπεριφορά τους, δυσκολεύοντας τις αντίπαλες προσπάθειες, αλλά ούτε τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκαν ούτε το προσωρινό προσπέρασμα με 57-56 και 61-58. Ο Περπέρογλου δεν μπορούσε να σέρνει συνεχώς τον Ολυμπιακό, χάθηκαν και κάποια ριμπάουντ, με αποτέλεσμα η Μιλάνο να τρέξει σερί 7-0 (65-61) που της χάρισε ξανά αυτοπεποίθηση. Με τους περιφερειακούς της μάλιστα να έχουν ρυθμό ξέφυγε ακόμη και με δέκα (73-63) προτού ο Ολυμπιακός αρχίσει τη μεγάλη προσπάθεια αντεπίθεσης.

Μια αντεπίθεση που θύμιζε πολύ εκείνες του α' γύρου και βασίστηκε αποκλειστικά στις ηρωικές άμυνες του Ντάνστον. Ο Αμερικανός, παρά τα τέσσερα φάουλ, κατέβασε διακόπτες και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να φέρουν τα πάνω κάτω (76-77). Ο Περπέρογλου στα 2'' πριν από τη λήξη έκανε το 81-80 και το φινάλε ήταν συγκλονιστικό. Μόνο που ο Ντάνστον, εξουθενωμένος πια, από ωραίος έγινε... μοιραίος και έχασε δυο βολές σε κρίσιμο σημείο. Ο Λάνγκφορντ αντίθετα έβαλε ένα μεγάλο σουτ για το 85-81 και η Μιλάνο έριξε για δεύτερη φορά τους πρωταθλητές Ευρώπης στο καναβάτσο.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος εξέθεσε πολλάκις την άμυνα του Ολυμπιακού, μπήγοντάς του το μαχαίρι όσο πιο βαθιά γινόταν.

2. Ο Γκάνι Λαβάλ, ο οποίος άγγιξε το νταμπλ - νταμπλ.

3. Ο Ντάνιελ Χάκετ που πήρε την ευθύνη για τη Μιλάνο, όταν ο Ολυμπιακός προσπέρασε, και ευστόχησε.

4. Ο Στράτος Περπέρογλου που κουβάλησε τους πρωταθλητές Ευρώπης όσο είχε δυνάμεις.

5. Ο Μπράιαν Ντάνστον, ο μόνος που έπαιξε προσωπική άμυνα, κρατώντας ζωντανό τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε.

Το φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα παιχνίδι που όφειλε να κερδίσει. Ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος και η απουσία του Σπανούλη δεν αποτελεί τόσο μεγάλη δικαιολογία από τη στιγμή που για το αποτέλεσμα δεν ευθύνεται η επίθεση, αλλά η τραγική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Οι περιφερειακοί του Μπαρτζώκα άφησαν τη Μιλάνο να σουτάρει με 50% από το τρίποντο (12/24), σουτ που ήταν τα περισσότερα ελεύθερα, και αφότου οι Λάνγκφορντ, Τζέρελς και Χάκετ βρήκαν ρυθμό ήταν μοιραίο να ευστοχήσουν την κρίσιμη ώρα. Τώρα οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν να καλύψουν το λάθος αυτό με σερί νίκες, ψάχνοντας σίγουρα δύο διπλά σε Μάλαγα και Εφές.

Το live του αγώνα

19:43
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός απόψε (21:00, Novasports 3) αντιμετωπίζει την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Σημαντικό ματς για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο τους. Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 5-3, ενώ οι Πειραιώτες 4-4. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν θα ισοβαθμίσουν με Μιλανέζους. 

19:44
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει τη νίκη έστω με ένα πόντο διαφορά. Το να καλύψει, άλλωστε, την διαφορά του πρώτου αγώνα, στον οποίο είχε ηττηθεί με σκορ 51-81 (η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague), είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
19:46
Οι πρώτες παίκτες του Ολυμπιακού έχουν βγει στο παρκέ. Ο λόγος για τους Ματ Λοτζέσκι, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μάρντι Κόλινς, Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Στο παρκέ και παίκτες της Αρμανι Μιλάνο. Οι Ιταλοί θα αγωνιστούν με λευκές εμφανίσεις, ενώ οι Πειραιώτες με τα ερυθρόλευκα.
19:48
Έρχεται σιγά-σιγά κόσμος στο ΣΕΦ. Το ματς δεν είναι sold-out, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια. Υπολογίζεται πως απόψε θα βρεθούν στις εξέδρες περίπου 10.000 φίλαθλοι.
19:49
Στο παρκέ βγήκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γεωργιανός σέντερ Γιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά. Μεταγραφή από την Σαραγόσα και θα αντικαταστήσει τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος εντός των ημερών θα αποχωρήσει οριστικά από τους Πειραιώτες. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί η "χρυσή" τομή στο "διαζύγιο" τους. Ο Τζαμάριο Μουν, επίσης, αποτελεί παρελθόν για τους ερυθρόλευκους.
19:51
Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Και μάλιστα πρωτοκλασάτοι παίκτες τους. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απόψε χωρίς τον μεγάλο ηγέτη του, δίχως τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης έχει τενοντίτιδα στο γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τις επόμενες μέρες. Θα ακολουθήσει αποθεραπεία και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του, ο οποίος χαρακτηρίζεται ύπουλος. 
19:55
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, ο Κιθ Λάνγκφορντ. Έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Βρίσκεται στην 12άδ των Ιταλών, αλλά το κατά πόσο θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση θα φανεί στην πράξη. Είχε κάνει συγκλονιστικό ματς στο Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 29 πόντους με 5/6 τρίποντα.
19:56
H δωδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Σερμαντίνι, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης. 
19:59
Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες (έκανε πολύ καλά ματς σε Κωνσταντινούπολη και Πάτρα), θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αναλαμβάνοντας τόσο τον ρόλο του δημιουργού, όσο και εκείνον του "εκτελεστή", τομείς στους οποίους μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία. Ελλείψει Βασίλη Σπανούλη (συν το γεγονός πως απουσιάζει ο Έισι Λο) ο Ολυμπιακός απόψε τον χρειάζεται.
20:00
Ο Κώστας Σλούκας έχει καλή επικοινωνία με τους "ψηλούς" στο κομμάτι της οργάνωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει και χέρι... αλφάδι, τόσο από μέση απόσταση, όσο και από την περιφέρεια. Η θετική παρουσία του θα είναι πολύτιμη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον έχει μεγάλη ανάγκη, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες θα παίξουν όχι μοναχά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και δίχως τον Έισι Λο. Πέρα του σταθερού Βαγγέλη Μάντζαρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στηριχτεί (στις θέσεις των γκαρντ) και στους Δημήτρη Κατσίβελη και Μάρντι Κόλινς, από τους οποίους περιμένει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, κυρίως στην άμυνα.
20:00

20:02
Έρχεται σιγά-σιγά ο κόσμος στο ΣΕΦ. Γεμίζει το πέταλο με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν τοποθετήσεις στις εξέδρες τα ερυθρόλευκα πανό τους, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Αττικής.
20:03

20:06
Ο Ολυμπιακός απόψε περιμένει αρκετά, κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης, από τον Ματ Λοτζέσκι. Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί όχι μόνο στην θέση "3", αλλά και στο "2". Οι Πειραιώτες περιμένουν από εκείνον να βάλει μεγάλα σουτ. 
20:08
"Κλειδί" για την ομάδα του Ολυμπιακού, όπως τόνισε τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και οι παίκτες της ομάδας, το να παίξουν καλή και σκληρή άμυνα απέναντι στους Ιταλούς. Διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ και ικανούς σκόρερ. Το Μιλάνο πάει συχνά σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός και η προσωπική άμυνα θα πρέπει να είναι αποτελεσματική για τους ερυθρόλευκους. 
20:13
Ο Ολυμπιακός βγήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση με πρώτο τον σημερινό αρχηγό για τους Πειραιώτες, Γιώργο Πρίντεζη. 
20:14
Αποδοκιμάστηκε έντονα η Αρμάνι Μιλάνο που βγήκε στο παρκέ. Όρκος νίκης από τους Ιταλούς στο κέντρο του γηπέδου. Ο Κιθ Λάνγκφορντ κάνει κανονικά προθέρμανση, είναι στην 12άδα όπως είπαμε, αλλά το κατά πόσο θα αγωνιστεί θα φανεί στην πράξη. Δεν είναι πάντως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Περισσότερα στην πράξη.
20:16
Ο Γιόργκι Σερμαντίνι θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό για την τρέχουσα σεζόν. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Ένας σέντερ ισοϋψής με τον Μίρζα Μπέγκιτς, αλλά πιο γρήγορος και περισσότερο λειτουργικός στα πικ-εν-ρολ.
20:18
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση τους, ενώ όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. Ήσυχη και ωραία η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. 
20:21
Ο Γιόργκι Σερμαντίνι δείχνει να έχει πάρει ορισμένα κιλά, κυρίως όγκο, καθώς ήταν αρκετά αδύνατος. Έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Σαραγόσα στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
20:30
Στα μάτριξ του ΣΕΦ έπαιξε ένα βίντεο της Euroleague στο οποίο ο Βασίλης Σπανούλης έλεγε "τα λέμε στο Μιλάνο". Χειροκροτήθηκε από ορισμένους φιλάθλους. Όπως είπαμε, ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Είναι εκτός αποστολής.
20:31
Περίπου 8.000 κόσμος αυτή την στιγμή στο ΣΕΦ. Περίπου 10.000 φιλάθλους αναμένουν οι ερυθρόλευκοι. Περίπου 12.000 χωράει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σχεδόν γεμάτο θα είναι.
20:32
Έχουν έρθει στα δημοσιογραφικά θεωρία και αρκετοί Ιταλοί ρεπόρτερ. Το Μιλάνο φέτος έχει μεγάλο κίνητρο ώστε να διακριθεί, καθώς το Final-Four φέτος διεξάγεται στην πόλη τους.
20:34
Ελαφρώς κουτσαίνοντας βγήκε από τα αποδυτήρια ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου. Οι παίκτες πήραν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Άβολη στιγμή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Ξέρει πολύ καλά όμως πως προέχει η υγεία του.
20:35
Μόλις έφτασε στα επίσημα του ΣΕΦ και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 
20:36
Ξεκίνησε η παρουσίαση των δύο ομάδων. Αποδοκιμάζονται οι Ιταλοί που θα αγωνιστούν με λευκές εμφανίσεις.
20:37
Μέσα σε αποθέωση η παρουσίαση των Πρωταθλητών Ευρώπης.
20:41
Οι παίκτες πέρασαν μπροστά από τους πάγκους τους για τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους.
20:42
Πρίντεζης, Περπέρογλου, Μάντζαρης, Ντάνστον και Σλούκας οι πέντε του Ολυμπιακού.
20:42
Για τη Μιλάνο: Τζεντίλε, Μέλλι, Χάκετ, Σάμιουελς και Μος.
20:43
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο ΣΕΦ.
20:44
Τάπα του Ντάνστον στον Σάμιουελς
20:44
Ανοίγει το σκορ ο Ντάνστον και 2-0 στο 1ο λεπτό του αγώνα
20:44
Δύσκολο σουτ του Σαμιουελς, αστοχεί
20:45
Μέχρι μέσα ο Μάντζαρης και 4-0 για τον Ολυμπιακό
20:45

Καλό βράδυ. Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Θέλει την νίκη έστω και με έναν πόντο(δεν κυνηγάει την διαφορά) και για να το πετύχει παίζει χωρίς τον αρχηγό του. Πολλά διακυβεύονται αγωνιστικά για την συνέχεια των πρωταθλητών Ευρώπης.

20:46
2ο φάουλ του Τζεντίλε στο 2ο λεπτό και ο Μπάνκι καλεί τάιμ άουτ
20:48
Μόλις στο 1.56'' μετά το τζάμπολ κερδίζει φάουλ ο Ντάνστον. Κάνει το 6-0 με 2/2 βολές
20:48
Αστοχεί ο Μος, το ίδιο και ο Σάμιουελς. 0/6 σουτ από την Αρμάνι
20:48
Για δύο ο Σλούκας. Μέσα κι αυτό για το 8-0 στο 2.30''
20:48
Ο Μέλι για τρεις, αστοχεί...
20:49

Αν ο Λάγκφορντ, που δεν ξεκίνησε, είναι σε μέτρια κατάσταση αυτό σημαίνει ότι αμυντικά ο Ολυμπιακός ματσάρει καλά την Μιλάνο. Θέλει πόντους στην ρακέτα για να ξεκολλήσει από νωρίς. Πολύ καλό ξεκίνημα χάρις στον γρήγορο ρυθμό από τον Σλούκα.

20:49
Στο 3' ο Περπέρογλου γράφει το 10-0 και ξεσηκώνει τον κόσμο στο ΣΕΦ.
20:50
Από ένα φάουλ σε Μάντζαρη και Μος. Είναι το 2ο του παίκτη της Αρμάνι και ο Μπάνκι τον τραβάει στον πάγκο
20:51
Λάθος για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο του στο παιχνίδι.
20:51
Ο Σάμιουελς σκοράρει μετά από 4 λεπτά αγώνα για την Αρμάνι Μιλάνο. Κάνει το 10-2, χάνει τη συμπληρωματική βολή
20:52
Στο 4' ο Περπέρογλου με τρίποντο γράφει το 13-2. Ήταν το πρώτο εύστοχο τρίποντο του Ολυμπιακού
20:52
Απάντησε ο Ουάλας που μόλις πέρασε στο παρκέ. Κάνει το 13-5 στο 4.30''
20:53
Στη γραμμή ο Περπέρογλου. 2/2 βολές και 15-5 στο 4.45''
20:54
Χάνει το σουτ ο Τζεντίλε. Αστοχεί και ο Λάνγκφορντ στο φόλοου
20:54
Ο Περπέρογλου και πάλι στη γραμμή. Πήρε το 1ο φάουλ του Χάκετ. Κάνει το 16-15 με 1/2 βολές
20:55
Έφτασε αισίως τους 8 πόντους ο Περπέρογλου
20:55
Στο παρκέ και ο Πέτγουεϊ. Στο 5ο λεπτό πέρασε και ο Λάνγκφορντ για την Αρμάνι Μιλάνο
20:56
Ο Σάμιουελς σκοράρει για το 16-7 με 2/2 βολές. Φτάνει τους 4π.
20:56
Για τρεις ο Πέτγουεϊ με το "καλημέρα". Κάνει το 19-7 στο 6'
20:57
Μειώνει στους 10 ο Ουάλας, αλλά ο Περπέρογλου απαντάει με τρίποντο για το 22-9!
20:57
Στο 7' μειώνει από τα 6.75μ. ο Λάνγκφορντ για το 22-12. Οι πρώτοι του πόντοι στο ματς.
20:58
Στο μεταξύ, ο Περπέρογλου φτάνει ήδη τους 11 πόντους
20:58

Με 7/7  ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ίσως το καλύτερο ξεκίνημα της χρονιάς. 4/14 η Μιλάνο που δεν μπορεί να αμυνθεί απέναντι στο πληθωρικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

20:59
Στη γραμμή ο Ντάνστον. 1/2 και 23-12. Κέρδισε το 1ο φάουλ του Σάμιουελς
21:00
Ο Ουάλας κερδίζει φάουλ από τον Πέτγουεϊ. Τρεις βολές θα έχει ο παίκτης της Αρμάνι
21:00

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει και στοιχεία ζώνης.

21:00
3/3 βολές από τον Ουάλας για το 23-15 στο 7.30''
21:01
Γρήγορα γρήγορα έφτασε τους 8 πόντους στο παιχνίδι
21:01
Τάπα του Ντάνστον στον Λαβάλ και στη συνέχεια ο Πρίντεζης κερδίζει φάουλ
21:02
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπανούλης έμεινε εκτός 12άδας λογω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο
21:03
Ο Πρίντεζης έγραψε το 25-15 με 2/2 βολές, ενώ μείωσε ο Λαβάλ σε 25-17 με κάρφωμα μετά από ασίστ του Λάνγκφορντ
21:03
Στο 1.09'' για το τέλος του α' δεκ. ο Περπέορογλου επαναφέρει τη διαφορά στους 10 (27-17)
21:04
Περναέι στο παρκέ και ο Σερμαντίνι στη θέση του Ντάνστον. Αποθεώνεται από τον κόσμο
21:04
Χάνει το τρίποντο ο Χάκετ. Στο ριμπάουντ ο Περπέρογλου. Χάνει το σουτ ο Πρίντεζης, αλλά ο Σερμαντίνι βρίσκεται εκεί και κερδίζει το φάουλ
21:05
Μάλιστα, είναι το 3ο φάουλ του Ουάλας που κέρδισε ο Γεωργιανός. 2/2 από τον τελευταίο και 29-19 στα 25,9'' για το τέλος του δεκ
21:06
Τρίποντο από τον Λάνγκφορντ. Μέσα για το 29-17. Τάιμ άουτ από τον Μπαρτζώκα στα 5'' πριν το τέλος
21:07

Μεγάλο  ξεκίνημα από τον Περπέρογλου με 13 πόντους και τρομερή δουλειά ακόμα και στα ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός μπαίνει με απίστευτη φούρια και κερδίζει τα φάουλ. Οι 14 βολές είναι απόρροια του επιθετικού του παιχνιδιού. 29 πόντοι σε μία περίοδο(αλλά και 20 στην άμυνα) δείχνουν την πρόθεση του Μπαρτζώκας.

21:08
Ο Λάνγκφορντ τρέχει στον αιφνιδιασμό και γράφει το 29-23 με καλάθι και φάουλ. Κάνει το λάθος και στη συνέχεια.
21:09
Ωστόσο το τελευταίο σουτ του Τσερέλα είναι άστοχο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά έπαθε μπλακ άουτ στο τελευταίο λεπτό και δέχτηκε 6-0
21:10

Οι έξι πόντοι σε 2'' κοστίζουν κυρίως ψυχολογικά. Ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει και την άμυνά του διότι είναι άγνωστο αν πλην Περπέρογλου μπορεί κάποιος να σηκώσει το σκοράρισμα για ένα παιχνίδι που με τα τωρινά δεδομένα ξεπερνά τους 80 πόντους.

21:11
Είχε στο α' δεκάλεπτο, 4/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 12/14 βολές, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη και 4 ασίστ. Από την άλλη η Μιλάνο έχει 4/13 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη, 6 ασίστ
21:11
Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Περπέρογλου με 13 πόντους και 2 ριμπάουντ
21:12
Ο Λοτζέσκι γράφει το 31-23, μειώνει σε 31-25 ο Λαβάλ με κάρφωμα (11')
21:12
Ο Σλούκας αστοχεί και η Αρμάνι στην επίθεση
21:13
Λοτζέσκι και Κόλινς χάνουν τα λέι απ. Ο τελευταίος κάνει και το φάουλ στη συνέχεια
21:14
Ο Τσερέλα πάει στο λέι απ, παίρνει και το φάουλ. Στο 12' μειώνει η Μιλάνο σε 31-28
21:15
Λάθος του Λοτζέσκι στη συνέχεια και ο Τζέρελς ισοφαρίζει στο 12ο λεπτό με εύστοχο τρίποντο
21:15
Έχουμε τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα πλέον με την άμυνα του, η οποία δεν λειτουργεί
21:16

Από 29-17 το σκορ πήγε 31-31 πολύ γρήγορα. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει άμυνα ούτε για να...πιει νερό. Από την στιγμή που δεν υπάρχει ο Σπανούλης και βγήκε ο Περπέρογλου να ξεκουραστεί, χρειάζεται να πάει η μπάλα στην ρακέτα και βεβαίως κάποιος να σταματήσει κάποιον. Αυτό δεν γίνεται.

21:16
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λέει στους παίκτες του: "Χαλαρώσατε χωρίς να υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα".
21:17
Ο Λάνγκφορντ έδωσε στον Τζέρελς προηγουμένως, την 4η ασίστ του στο παιχνίδι. Έχει κάνει ζημιά ο Αμερικανός στον Ολυμπιακό, παρ' ότι ήταν αμφίβολος λίγο πριν το τζάμπολ
21:17
Αποδοκιμάστηκε ο Κόλινς κατά την έξοδο του από το παρκέ.
21:18
Καρφώνει για το 33-31 ο Σερμαντίνι (13')
21:18
Ισοφάρισε ο Λάνγκφορντ που έφτασε τους 11 πόντους και ο Πρίντεζης σκοράρει για το 35-33
21:19
Στο 14' ο Τζέρελς ισοφάρισε σε 35-35
21:19

Στο ξεκίνημα, ο Σερμαντίνι βοηθάει στην επίθεση αλλά ...δημιουργεί απίστευτο κενό στην άμυνα. Μέχρι και ο Τζέρελς κάρφωσε στο 5-5 διότι βγαίνει ο Γεωργιανός στην περιφέρεια για να μαρκάρει το πικ εν ρολ, αλλά δεν προλαβαίνει να καλύψει το κενό.

21:19
Στη γραμμή ο Σερμαντίνι. 1/2 βολές και 36-35 στο 14'
21:21
2ο φάουλ του Χάκετ και ο Πρίντεζης στη γραμμή. 38-35 στο 14.30''
21:21
Στο 15' ισοφάρισε σε 38-38 ο Μος. Έχει 5/9 τρίποντα, έναντι 3/5 του Ολυμπιακού
21:22
Χάνει το λέι απ ο Ντάνστον, αστοχεί και η Μιλάνο
21:23
Στα 4.18'' για το τέλος του ημιχρόνου, ο Πρίντεζης κάνει το 40-38. Έξω ο Μάντζαρης, μέσα ο Κατσίβελης
21:24
Ο Μος για τρεις. Αστοχεί και μένει το 40-38 για τον Ολυμπιακό.
21:24
Έξω από τα 6.75μ. αστοχεί και ο Πρίντεζης
21:24
Πάνω κάτω η μπάλα, έχουν χάσει τη συγκέντρωσή τους οι δύο ομάδες.
21:24
4-3 τα λάθη στο 16'
21:25
Τζάμπολ στο παιχνίδι. Το κερδίζει ο Ολυμπιακός
21:26
Ο Μος κλέβει την μπάλα και ο Κανγκούρ στέλνει την Μιλάνο για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με τρίποντο (40-41 στο 17').
21:27
Στα 2.19'' για το τέλος του ημιχρόνου ο Ντάνστον και πάλι στη γραμμή. Με 2/2 γράφει το 42-41. Έχει 5/6 συνολικά
21:27
Φάουλ του Λοτζέσκι στη συνέχεια στον Χάκετ.
21:28
1/2 και 42-42 στο 18'. Χάνει το κάρφωμα από υπερβολική σιγουριά ο Λοτζέσκι
21:28
Για τρεις ο Χάκετ. Το πρώτο του εύστοχο στο ματς και 42-45. Χρεώνεται με 3ο φάουλ ο Μος.
21:29
Στο 1.27'' για το τέλος του ημιχρόνου
21:29
Κερδίζει νέο φάουλ ο Πρίντεζης. Γράφει το 43-45 με 1/2 βολές.
21:30
Κλέψιμο του Λοτζέσκι και 45-45 στο 19'. Αυτή τη φορά κάρφωσε την μπάλα
21:31
Στους 13 ο Λάνγκφορντ, γράφει το 45-47
21:31

Η άμυνα στον Λάγκφορντ δεν λειτουργεί ενώ η επίθεση στηρίζεται μόνο στην περιφέρεια. Όσο ο Περπέρογλου...βάζει, η ζώνη των Ιταλών θα τιμωρείται.

21:31
Στα 46'' για το τέλος όμως ο Περπέρογλου ισοφαρίζει σε 47-47
21:32
Φτάνει τους 15 πόντους στο παιχνίδι
21:32
Τρίποντο από τον Τζέρελς (2/3 τρίποντα). Μέσα για το 47-50
21:33

Για κάποιο λόγο η άμυνα του Ολυμπιακού στα ποσταρίσματα του Μιλάνου ...κλείνει στην ρακέτα. Ως αποτέλεσμα; πέντε τρίποντα οι Ιταλοί.

21:33
20'' ακόμα για το τέλος του ημιχρόνου
21:34
Για δύο ο Λοτζέσκι. Αστοχεί, παίρνει το ριμπάουντ ο Πρίντεζης και πετυχαίνει το καλάθι. Οι διαιτητές λένε ότι δεν μετράει
21:34
Συνεπώς παραμένει το 47-50 στο 20ό λεπτό
21:36
Ο Ολυμπιακός έχει 9/18 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 20/24 βολές, 13-5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 5 λάθη, 6 ασίστ.
21:37
Από την πλευρά της, η Μιλάνο τελείωσε το ημίχρονο έχοντας 8/19 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 10/12 βολές, 8-5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 5 λάθη, 12 ασίστ
21:37

Τα 8/14 τρίποντα του Μιλάνου δεν είναι τύχη. Όλα είναι χωρίς άμυνα διότι οι ερυθρόλευκοι επιλέγουν να κλείσουν την ρακέτα τους φοβούμενοι κάποιον ...ψηλό που μάλλον δεν έχει η Αρμάνι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν με διάθεση, κερδίζουν τα φάουλ διότι πηγαίνουν στις επαφές, αλλά όσο δεν παίζουν άμυνα, η επίθεσή τους απλά θα τους κρατάει κοντά. Δεν γίνεται χωρίς τον Σπανούλη, να μην γίνεται λίγο πιο αμυντικό το πλάνο. Επιθετικά  όμως το πλάνο λειτουργεί άριστα με τον Περπέρογλου και τον Πρίντεζη να κάνουν θραύση. Οψόμεθα.

21:38
Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και του αγώνα μέχρι στιγμής ο Περπέρογλου με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ.
21:39
Για την Μιλάνο, ξεχωρίζει ο Λάνγκφορντ με 13 πόντους (2/2τρ.) και 6 ασίστ.
21:41
Μέχρι στιγμής ο Πρίντεζης έχει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί 17 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα
21:49
Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.
21:50
Ο Πέτγουεϊ στην πεντάδα του Ολυμπιακού. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τον φωτεινό πίνακα στο ΣΕΦ
21:52
Λέι απ από τον Σλούκα που κερδίζει και το φάουλ. Ισοφαρίζει σε 50-50 στο 21'
21:52
Έξω η μπάλα από τον Λάνγκφορντ. Νέα επίθεση από τον Ολυμπιακό
21:54
Μέχρι μέσα ο Ντάνστον. Γράφει το 52-50 και δίνει ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στους 9 ο Αμερικανός
21:54
Κι άλλη άστοχη επίθεση για τη Μιλάνο
21:55
52-53 από τον Χάκετ και το τρίποντο που πέτυχε στο 22.30''. 9/14 τρίποντα για την Αρμάνι
21:55

Πάλι μπαίνει πιο δυνατά ο Ολυμπιακός, σημαδεύει στην ρακέτα του Μιλάνου και δείχνει μεγαλύτερη ζέση στην άμυνα κοντά στο καλάθι, αλλά σταθερά η άμυνα στην περιφέρεια είναι προβληματική.

21:55
Ο Σάμιουελς κάνει το 52-55 στο 23'
21:57
4ο φάουλ του Χάκετ στον Σλούκα. Διαμαρτύρεται ο Μπάνκι και οι διαιτητές τον χρεώνουν με τεχνική ποινή.
21:57
Στα 6.24'' για το τέλος του γ' δεκ. ο Περπέρογλου με 1/2 έκανε το 53-55
21:58
Χάνει και την επίθεση ο Ολυμπιακός και πλέον η Αρμάνι έχει νέα επίθεση
21:59
3ο φάουλ του Μάντζαρη που πάει στον πάγκο. Ο Σάμιουελς με 1/2 βολές κάνει το 53-56 στο 24.30''
22:00
Προσπερνάει τον Τζεντίλε ο Περπέρογλου και γράφει το 55-56 στο 25'. Μειώνει ξανά στον πόντο
22:00
Αστοχεί ο Λάνγκφορντ και ο Πρίντεζης κατεβάζει το 8ο ριμπάουντ του στο παιχνίδι
22:02

Πρίντεζης και Περπέρογλου κρατάνε τις ισορροπίες στον αγώνα. Σε ένα παιχνίδι που τα γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης δεν βοηθούν τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το πρόβλημα ξεκινά από το πρώτο βήμα του Λάγκφορντ, αμέσως η άμυνα χάνει την ισορροπίας της.

22:02
Στην επόμενη φάση μάλιστα κερδίζει το 4ο φάουλ του Τζεντίλε. Μεγάλο πρόβλημα για την Αρμάνι που έχει επίσης με 4 τον Χάκετ
22:03
Στα 4.34'' αισίως για το τέλος του γ' δεκ. ο Πρίντεζης με 2/2 βολές έκανε το 57-56 και έφτασε τους 11 πόντους.
22:04
Σειρά του Σάμιουελς να πάει στη γραμμή. 57-58 στα 4.17''
22:04
Στο 26' ο Σλούκας παίρνει το σουτ στο τέλος για τον Ολυμπιακό και γράφει το 59-58!
22:06
Στο τέλος της επίθεσης η Μιλανο αστοχεί, ο Σερμαντίνι παίρνει το ριμπάουντ και στην επίθεση του Ολυμπιακού γράφει το 61-58 (27'). Τάιμ άουτ από τον Μπάνκι
22:07
Την ασίστ για το καλάθι του Ολυμπιακού έδωσε ο Σλούκας
22:08
Ο Μέλι πήρε το ριμπάουντ και κάνει το 61-60 στα 2.11''
22:08
Ο Μος σταματάει τον Ολυμπιακό και ο Λάνγκφορντ γράφει το 61-62
22:09
Τρίποντο του Τζέρελς για το 61-65 στο 29'
22:09
Αστοχο σουτ από τον Πρίντεζη, επιθετικό ριμπάουντ και κερδισμένο φάουλ από το Σερμαντίνι
22:10
Στα 55'' ο Γεωργιανός σέντερ με 2/2 βολές γράφει το 63-65
22:11
Χάνει την επίθεση η Μιλάνο, παρ' ότι πήρε και το επιθετικό ριμπάουντ
22:11
Λάθος πάσα του Μάντζαρη. Τέλος γ' δεκαλέπτου με τον Τζέρελς να αστοχεί από μακριά στο τέλος.
22:12

Βγαίνουν καλύτερες άμυνες από τον Ολυμπιακό αλλά τα γκαρντ της φιλοξενούμενης ομάδας, έχουν ρυθμό και αυτό τους βοηθάει. Το σκορ έπεσε, ο Ολυμπιακός πλέον πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερη άμυνα και να βρει σκορ κοντά στο καλάθι. Το παιχνίδι είναι ισορροπημένο, η προσπάθεια των γηπεδούχων είναι καλή χωρίς τον ηγέτη τους αλλά δεν θα τους δώσει κανείς ασημένιο μετάλλιο αν ηττηθούν.

22:12
Η Μιλάνο προηγείται με 65-63 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, εκμεταλλευόμενη την αμυντική δυσλειτουργία των "ερυθρολεύκων".
22:13
Ο Ολυμπιακός έχει 14/31 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 26/30 βολές, 18-8 ριμπάουντ, 4 κλ., 8λ., 8 ασ. ενώ η Μιλάνο σουτάρει με 11/28 δίποντα, 10/19 τρίποντα, 13/16 βολές, 15-8 ριμπάουντ, 4κλ., 8λ. και 15 ασ.
22:14
Ξεκίνησε το δ' δεκάλεπτο. Ο Λάνγκφορντ με καλάθι και φάουλ κάνει το 63-67
22:14
Χάνει τη βολή ο Λάνγκφορντ και ο Λαβάλ με επιθετικό ριμπάουντ κάνει το 63-69 στο 31'
22:14
Αστοχεί ο Περπέρογλου που έχει αισίως 18 πόντους στη συνέχεια
22:15
Ο Κανγκούρ με δίποντο έγραψε το 63-71 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλεί τάιμ άουτ κατευθείαν...
22:15

H παρουσία του Σερμαντίνι αποδιοργανώνει την άμυνα του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζει, και είναι λογικό, πού πρέπει να πάει και η Μιλάνο κτυπάει συνεχώς στο κέντρο της ρακέτας.

22:16
Μόλις στο ένα λεπτό μετά το ξεκίνημα του δ' δεκαλέπτου.
22:16
Για τρεις ο Μάντζαρης. Αστοχεί
22:17
Ο Κάνγκουρ αστοχεί και ο Λαβάλ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ. Φάουλ του Πρίντεζη και 63-73 στο 32'
22:18
Σερί 8-0 από τους Ιταλούς στο δ' δεκάλεπτο.
22:18
Στο 32' ο Πρίντεζης πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο τρίποντο και κάνει το 66-73, ξεσηκώνοντας τον κόσμο
22:19
Αστοχεί η Μιλάνο και ο Πρίντεζης με νέο δικό του καλάθι μειώνει σε 68-73
22:19
Ο Τζέρελς δεν μπορεί να απαντήσει
22:20
Ο Σλούκας κερδίζει το φάουλ στο 33' από τον Τζέρελς. Παραλίγο να βάλει και το καλάθι
22:20
1/2 βολές και 69-73 στο 33'
22:20

Μπήκε ο Ντάνστον, μαζεύτηκε η άμυνα του Ολυμπιακού  και με σερί το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει. Ήταν τόσο προφανές ότι το πρόβλημα ήταν ο Γεωργιανός, ώστε μόλις μπήκε ο Αμερικανός σαν να άλλαξε ταχύτητα ο Ολυμπιακός.

22:21
4ο φάουλ του Μάντζαρη στο 34', ο Ντάνστον έκοψε τη Μιλάνο
22:21
Επιθετικό φάουλ από το Σλούκα, είναι το 3ο του φάουλ. Επίθεση για τη Μιλάνο ξανά
22:22
Ο Λαβάλ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ μετά το άστοχο σουτ του Λάνγκφορντ.
22:22
Μέσα και οι δύο βολές από τον Λαβάλ για το 69-75 στο 34'
22:23
Μειώνει ο Περπέρογλου με τζαμπ σουτ για το 71-75 στο 34.21''
22:23
Ο Λαβάλ παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και γράφει το 71-77 στο 35'
22:24
Χάνει το λέι απ ο Πρίντεζης, στο ριμπάουντ ο Μάντζαρης
22:24
Χάνει την μπάλα ο Περπέρογλου
22:24
Βήματα από το Λαβάλ στην επόμενη φάση.
22:25
Ακόμα 4.31'' για το τέλος του αγώνα
22:26
Φάουλ του Λάνγκφορντ στον Ντάνστον. Είναι το 4ο ομαδικό για τη Μιλάνο
22:26

Καλύτερες άμυνες αλλά θα χρειαστεί σκορ. Από την στιγμή που δεν πέφτει κάτω από τους 80  το Μιλάνο, θα πρέπει να βρεθούν πόντοι. Κυρίως από τον ωσεί παρόντα έως τώρα Λοτζέσκι.

22:26
Στα 4.06'' ο Μος κάνει το φάουλ στον Ντάνστον. Βολές για τον παίκτη του Ολυμπιακού
22:26
Μέσα η πρώτη, μέσα και η δεύτερη. Μειώνει σε 73-77 (36')
22:27
Χάνει την μπάλα ο Λάνγκφορντ στη συνέχεια
22:27
Ο Πρίντεζης χάνει το σουτ και η Μιλάνο τρέχει ξανά στην επίθεση
22:27
Ο Χάκετ κόβεταο από τον Ντάνστον. Ο Μάντζαρης γράφει το 76-77 στα 3.10'' για το τέλος του αγώνα
22:28
Παίρνει φωτιά το ΣΕΦ και τάιμ άουτ από τον Μπάνκι.
22:29

Ο Ντάνστον είναι όλο το παιχνίδι. Σωστή η επιλογή του Μάντζαρη να σουτάρει μόνος για τρεις στον αιφνιδιασμό.

22:29
Στα 2.51'' για το τέλος, ο Μος σκοράρει για το 76-80
22:29
Απαντάει στα 2.32'' ο Λοτζέσκι με τρίποντο και μειώνει στον πόντο (79-80)
22:30
Κλέβει την μπάλα ο Ντάνστον.
22:30
Στο 38' ο Περπέρογλου σκοράρει για το 81-80 και δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό
22:31
Εκπληκτικός ο Ντάνστον, σταματάει και πάλι την επίθεση της Μιλάνο
22:31
Δίποντο από τον Χάκετ για το 81-82 στο 1.07'' για το τέλος
22:32
Φάουλ του Μος στον Ντάνστον. Είναι το 5ο του και φεύγει από το παιχνίδι
22:32
Στα 59,6'' για το τέλος ο Ντάνστον χάνει την πρώτη βολή, χάνει και την δεύτερη
22:32

Όποιος προλάβει τώρα. Σωστή η επιστροφή του Σλούκα αντί του Λοτζέσκι που έβαλε ένα ελεύθερο τρίποντο κι έχασε το επόμενο που δεν έπρεπε να πάρει.

22:33
Στα 38'' για τη λήξη, ο Λάνγκφορντ σκοράρει για τρεις και γράφει το 81-85
22:33
Φτάνει τους 20 πόντους στο παιχνίδι ο άσος της Μιλάνο
22:34
Τάιμ άουτ στον αγώνα από τον Μπαρτζώκα. Στα 27'' για το τέλος
22:34
Θα έχει επίθεση ο Ολυμπιακός μετά το τάιμ άουτ
22:34

Το ταλέντο ενός παίκτη επιβάλει αυτό που λέμε: η επίθεση θα νικάει πάντα την άμυνα. Ο Λάγκφορντ πήρε ένα δύσκολο σουτ, υπό πίεση, αλλά ένα σουτ που μπορεί να βάλει. Κακώς ο Μάντζαρης του επέτρεψε να πατήσει και να σουτάρει.

22:35
Ο Μάντζαρης κόβεται και χάνεται η επίθεση για τον Ολυμπιακό. Ακόμα 13'' για τη λήξη
22:35
Στα 13'' ο Πέτγουεϊ κάνει το φάουλ στον Κάνγκουρ
22:36
Ο Κάνγκουρ 2/2 βολές και 81-87. Μείωσε στα 6,3'' ο Σλούκας
22:37
Στα 5,5'' ο Τζέρελς κερδίζει το φάουλ. 0/2 και 83-87, αλλά η Μιλάνο κερδίζει το επιθετικό ριμπάουντ
22:38
1/2 βολές από τον Λαβάλ και 83-88
22:38
Τελευταία επίθεση για τον Ολυμπιακό. Μέσα το τρίποντο από τον Σλούκα με τη λήξη. Το ματς τελειώνει με "διπλό" της Μιλάνο μέσα στο ΣΕΦ με σκορ 88-86
22:39
Πολύ άσχημο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον έχει απολογισμό 4-5 στον όμιλο. Από την άλλη η Μιλάνο, φορτσάρει για την 2η θέση του ομίλου
22:40
Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Σπανουλης, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο.
22:42
Ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, ενώ έχει κατά σειρά επίσης τη Λαμποράλ (μέσα), την Μάλαγα (έξω), την Εφές (έξω) και τον Παναθηναϊκό (μέσα)
22:43
Όσον αφορα τη Μιλάνο έφτασε πλέον στο 6-3 και "εξουδετερώνει" έναν έναν τους αντιπάλους της για να περάσει ως 2η και να έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.
22:44

Καλή η προσπάθεια αλλά σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορεί να αρκεί. Η απουσία του Σπανούλη, του ντεφορμέ Σπανούλη αν θέλετε, κόστισε σε μεγάλο βαθμό όχι όμως στο 100%. Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα(μόνο λάθη με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά και το παιχνίδι του Ντάνστον), αλλά το επιθετικό πλάνο ήταν καλό. Καλό αλλά δεν έφτανε διότι έλειψε ένας ποιοτικός παίκτης (πλην Περπέρογλου, Πρίντεζη) να πάρει τα δύο σουτ για την νίκη. Ο Ολυμπιακός πλέον έχασε την δεύτερη θέση, κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός και αυτό δεν θα πρέπει να τον πανικοβάλει αλλά να τον συσπειρώσει. Βεβαίως αν συνεχίσει να λείπει ο Σπανούλης, το υπάρχον ρόστερ, οι ξένοι του, δεν δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν. Οι ξένοι του γκαρντ είναι το μείζον πρόβλημα. Δεν υπάρχει Λο πλέον. Καλό βράδυ.

22:44
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με 18/37 δίποντα, 7/15 τρίποντα, 29/36 βολές, 32 ριμπάουντ, 7 κλεψίματα, 12 λάθη και 13 ασίστ.
22:46
Από την άλλη, η Μιλάνο είχε 16/37 δίποντα, 12/24 τρίποντα, 20/27 βολές, 33 ριμπάουντ (13 επιθετικά που έκαναν πολλά), 6κλ., 13 λ., 17 ασ.
22:47
Μεγάλο παιχνίδι από τον Περπέρογλου που τελείωσε το ματς με 22 πόντους, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Πρίντεζης Ντάνστον με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.
22:47
Για τους νικητές, ο Κιθ Λάνγκφορντ που ήταν... αμφίβολος λίγο πριν το τζάμπολ, πέτυχε 20 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έδωσε 8 ασίστ, κερδίζοντας και 7 φάουλ
22:48
Ο Λαβάλ είχε 13 πόντους, ενώ άλλους 11 πρόσθεσε ο Κέρτιτς Τζέρελς
22:48
Ακολουθούν αναλυτικά, οι πόντοι των δύο ομάδων...
22:50
Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ 3(1), Σερμαντίνι 9, Ντάνστον 11 (3ρ., 4κ.), Περπέρογλου 22 (2τρ., 5ρ.), Σλούκας 13(3), Κόλινς, Πρίντεζης 16(1τρ., 9ρ.), Μάντζαρης 5(1), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 7(1). 
22:51
Μιλάνο: Τζεντίλε, Τσερέλα 3(1), Μέλι 2, Χάκετ 9(2), Κάνγκουρ 7(1), Λάνγκφορντ 20(3τρ., 5 ρ., 8ασ.), Σάμιουελς 9 (5ρ.), Ουάλας 8(1), Λαβάλ 13, Μος 6(2), Τζέρελς 11(3). 
22:53
Η Μπαρτσελόνα με τη Φενέρμπαχτσε φτάνει στο 32ο λεπτό του αγώνα να προηγείται με 69-53
22:54
Στο 27ο λεπτό βρίσκεται ο έτερος αγώνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για το παιχνίδι Παρτίζαν-Μπάγερν με τους Σέρβους να προηγούνται με 55-39
22:55
Στις πρώτες του δηλώσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για πρόβλημα στην άμυνα
22:57
Σε λίγο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τις δηλώσεις του Μπράιντ Ντάνστον

News 24/7

24MEDIA NETWORK