Το σόου του Σπανούλη στο Λονδίνο (VIDEO)

Οι περισσότεροι θυμούνται ως θαύμα την όντως μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και την απίστευτη ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Μήπως όμως και στο Λονδίνο ένα μικρό θαύμα δεν συντελέστηκε;

Το σόου του Σπανούλη στο Λονδίνο (VIDEO)

Σαν σήμερα πριν ακριβώς δύο χρόνια, άρχισε ο τελικός με τη Ρεάλ και οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν με το καλημέρα στο καναβάτσο. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τη βασίλισσα μπροστά με 17 πόντους (10-27).

Ε, και; Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Ολυμπιακό του Βασίλη Σπανούλη. Αφού κατάφερε να μειώσει τη διαφορά παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε τα κλειδιά της ανατροπής στο φυσικό ηγέτης της. Και ο τρομερός Λαρισαίος κεραυνοβόλησε τη Ρεάλ με τρία συνεχόμενα τρίποντα που έφεραν τον Ολυμπιακό οριστικά στον αφρό (από το 39-43 στο 48-45).

Λίγο αργότερα ένα ακόμη τρίποντο του V-Span έστειλε τη διαφορά στο +8 (70-62) και τη Ρεάλ οριστικά για...χόρτα αφού ο Ολυμπιακός έμοιαζε ασταμάτητος.

Μάλλον δεν έμοιαζε, ήταν πράγματι. Με 39 πόντους (!) στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι "ερυθρόλευκοι" όχι μόνο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη συνεχή φορά αλλά το έκαναν και με κατοστάρα (100-88)!

Ο δε Γιώργος Μπαρτζώκας δε έγινε ο πρώτος Ελληνας κόουτς που πανηγύρισε κατάκτηση Ευρωλίγκας.

Δείτε το video με τα τρία σερί τρίποντα του Σπανούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK