Παπανικολάου: "Μετράει μόνο η νίκη"

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην αξία της νίκης αλλά αναγνώρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Παπανικολάου: "Μετράει μόνο η νίκη"

Αναλυτικά είπε: "Κάθε παιχνιδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα που θεωρείται φαβορί πρέπει να το κάνει εύκολο. Η Φενέρ είναι ομάδα με ταλεντο και παίκτες με μεγάλη αξία, μπορεί να μην είχε την απαιτούμενη χημεία και να μην ταίριαξε το ρόστερ μέχρι τώρα, αλλα έχει τέτοια ποιότητα που σε ένα ματς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς γενικά σταθήκαμε καλά, έστω και αν δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, παλέψαμε και πήραμε το ματς. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε μόνο η νίκη μετράει. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς.

Μέσα σε μια χρονιά υπάρχουν και τα προβλήματα των τραυματισμών. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, αλλά αυτά υπάρχουν μέσα σε μια σεζόν, το θέμα είναι να παίρνεις τις νίκες που χρειάζεται. Τώρα αν είχαμε νικήσει τη Μακάμπι θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι-τελικό, ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK