Παπανικολάου: "Στόχος μας οι νίκες"

Ο εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές, Κώστας Παπανικολάου, υποστήριξε με δηλώσεις του πως η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη.

Παπανικολάου: "Στόχος μας οι νίκες"
INTIME SPORTS

"Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για την νίκη. Δεν μας νοιάζει αν περάσαμε από τώρα, θα παίξουμε και με την Ζαλγκίρις για να νικήσουμε και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την φόρα που έχουμε πάρει και να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το τέμπο", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το αν περίμενε μία τόσο μεγάλη διαφορά είπε: " Όχι, σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Η Εφές είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και ακόμα και εμείς που πιστεύουμε τόσο στους εαυτούς μας, δεν περιμέναμε τόσο άνετη νίκη".

Για το ποσοστό του στα τρίποντα: " Δεν ξέρω τι να πω. Δουλεύω πολύ στο σουτ μου, μου βγαίνει σε ψυχολογία και μπαίνουν τα σουτ".

Πάουελ: "Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη"

Από την πλευρά του ο Τζος Πάουελ δήλωσε: " Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες είχαν διάθεση στο κομμάτι αυτό και βοήθησαν στα ριμπάουντ. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για την διαφορά που δεν καλύφθηκε τόνισε: " Ακόμα μαθαίνω την ομάδα και όταν μου το έλεγαν, αναρωτιόμουν τι γίνονταν και ρωτούσα να μάθω γιατί δεν ήξερα ακριβώς τι συμβαίνει, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Προσπαθήσαμε να την καλύψουμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Σημασία έχει ότι νικήσαμε μία καλή ομάδα και με μεγάλη διαφορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK