Πρίντεζης: "Ακόμα δεν κάναμε τίποτα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης κι ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασαν τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, αποκαλύπτοντας τους λόγους που έφεραν την επιτυχία.

Πρίντεζης: "Ακόμα δεν κάναμε τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και τον Γιάννη Σταυρουλάκη.

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια: "Πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ειδικά σε αυτό τον όμιλο, όπου δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πήραμε ένα σπουδαίο "διπλό" σε μία έδρα που είναι δύσκολο να επιβάλεις το ρυθμό σου, κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο".

Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου στη Βιτόρια: "Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού. Το σημαντικό ήταν ότι όλοι οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν το 100%. Μας βοήθησε επίσης και η επιστροφή του Σπανούλη. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και στηρίξαμε τη νίκη μας στη συγκέντρωση".

Αγραβάνης: "Δεν τους αφήσαμε να βρουν ρυθμό"

Εκτός από τον Γιώργο Πρίντεζη κι ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio:

Αναλυτικά:

"Οι δύο νίκες στα πρώτα δύο ματς μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε τη δουλειά για τα επόμενα ματς".

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς της κανονικής περιόδου: "Δεν τους αφήσαμε να βρουν το ρυθμό που τους αρέσει, δηλαδή τους εμποδίσαμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να βρουν εύκολους πόντους, με σουτ από την περιφέρεια. Τους κόψαμε το ρυθμό και πήγαμε είτε εμείς σε αιφνιδιασμούς, είτε σε σετ επιθέσεις".

Για το πως προετοιμάστηκαν, αναφορικά με τον Γιάννη Μπουρούση: "Πιστεύαμε ότι ο Γιάννης θα παίξει, παρότι του έτυχε κάτι δυσάρεστο. Δουλέψαμε στην αντιμετώπισή του στο λόου ποστ, κάναμε καλή δουλειά και αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο για να φτάσουμε στη νίκη. Σε αυτόν τον όμιλο μετράει η διάρκεια. Δε μετράει ποιος θα κερδίσει σήμερα ή αύριο και εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε για να προκριθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σφαιρόπουλος: "Απλά μία νίκη σ' ένα μακρύ δρόμο"

H ατάκα του Μάντζαρη για το ενδιαφέρον ομάδων του NBA

Μπασκόνια - Ολυμπιακός 76-82

News 24/7

24MEDIA NETWORK