Πρίντεζης: "Σεμνά και ταπεινά στο Final 4"

O Γιώργος Πρίντεζης κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει Final 4, τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Εξάλλου αναφέρθηκε στα πλέι οφ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική απραξία από το τέλος των ημιτελικών μέχρι τη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Πρίντεζης: "Σεμνά και ταπεινά στο Final 4"

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας φόργουορντ στο " RedPlanet".

Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του ενόψει της συνέχειας, είτε από θέμα τακτικής, είτε από θέμα συστημάτων;

"Παντού θα πρέπει να βελτιωθούμε. Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί σε πάρα πολλά πράγματα από τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά αν θέλουμε να συνεχίσουμε να λέμε και να θεωρούμαστε ομάδα μεγάλου επιπέδου, θα πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως σύνολο, να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πρέπει να διατηρηθούμε σε τόσο υψηλό επίπεδο, διότι ουσιαστικά τώρα ξεκινάει η σεζόν".

Έχεις κάτσει να ασχοληθείς αυτές τις μέρες με την Μπαρτσελόνα, όπως το να δεις αγώνες της σε βίντεο ή το να διαβάσεις και να μάθεις πράγματα για εκείνη;

"Όχι, καθόλου! (γέλια). Εντάξει, κοίτα έχουμε μπροστά μας πάρα πολλές μέρες ώστε να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Final 4. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να πάμε εκεί, ούτε αγχωμένοι, ούτε... τρελαμένοι. Ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα και πάνω-κάτω γνωρίζουμε τους παίκτες που έχει. Εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ειλικρινά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη σεμνά και ταπεινά για να κερδίσουμε".

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK