Σφαιρόπουλος: "Οφείλουμε να μείνουμε ταπεινοί"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χάρηκε για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και μίλησε για τους παράγοντες που έφεραν το 84-76.

Σφαιρόπουλος: "Οφείλουμε να μείνουμε ταπεινοί"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε: " Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς επί ενός ισχυρού αντιπάλου που είναι φαβορί για τον τίτλο. Ήταν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι που το απόλαυσε ο κόσμος. Είχε μαχητικότητα, τακτική και θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη γιατί στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο.

Ξεκινήσαμε νευρικά, βιαζόμασταν και αυτό μας στοίχισε κάποιους πόντους σε άμυνα και επίθεση. Μετά το τέλος της α' περιόδου ηρεμήσαμε, δουλέψαμε καλύτερα και οι 32 πόντοι στη β' περίοδο ήταν κλειδί για τη μετέπειτα έκβαση του αγώνα. Στο β' ημίχρονο η άμυνα βελτιώθηκε κι άλλο και ανεβάσαμε τη διαφορά. Παρόλο που στο τέλος μας έφτασαν, ελέγχαμε το παιχνίδι και σε γενικές γραμμές το πήγαμε εκεί που θέλαμε, αφού κρατήσαμε μια φύσει επιθετική ομάδα στους 76 από τους 90.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες, όμως θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε συνέχεια. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι για τις επόμενες υποχρεώσεις. Τη νίκη αυτή θέλω να την αφιερώσουμε στους προέδρους και στον κόσμο γιατί οι πρώτοι κάνουν το καλύτερο, ενώ οι δεύτεροι γέμισαν το γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουν να είναι αρωγός των παικτών.

Μας βοήθησε η διακοπή για να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες και να βελτιωθούμε, φάνηκε η διαφορά από το προηγούμενο παιχνίδι. Καταλάβαμε τι έπρεπε να έχουμε κάνει. Δείχνουμε ότι έχουμε την εμπειρία να επανερχόμαστε μετά από ένα κακό διάστημα.

Ο Πετγουέι ζήτησε αλλαγή, στο ημίχρονο έκανε ένεση, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK