Σπανούλης: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης..."

Ο Ολυμπιακός θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του στη σειρά με τη Ρεάλ όπως διεμήνυσε ο αρχηγός των Πειραιωτών Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης..."

Αναλυτικά: "Καταρχήν κρατήσαμε την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου από το δεύτερο ματς. Τους κάναμε να σκεφτούν, να πιεστούν, πήγαν σε ατομικό παιχνίδι, έβαλαν πάρα πολύ δύσκολα σουτ, αλλά αυτοί οι 8-10 πόντοι έκαναν τη διαφορά. Μπορούσαμε να κλείσουμε καλύτερα το ημίχρονο. Μειώσαμε τη σειρά και είμαστε ζωντανοί. Να δούμε τώρα τι κάναμε λάθος, τι σωστό και να παίξουμε καλά και την Τετάρτη. Και εμάς ανεβάζει την ψυχολογία και η Ρεάλ αρχίζει να σκέφτεται τι θα γίνει εάν γίνει 2-2. Έχουμε υπερηφάνεια, θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης.

Αν υπάρχει ένας τρόπος να τους κερδίσουμε, είναι να τους κάνουμε να σκεφτούν. Έχουν βάλει μέχρι στιγμής πολλά τρελά σουτ. Τους κόβουμε το ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά το σκορ. Ποτέ δεν είναι αργά, να βλέπεις το ματς, να διορθώνεις. Το τεχνικό τιμ έκανε σπουδαία δουλειά, είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τους κοντράρουμε. Εμείς τους βάλαμε να σκεφτούν, κρατήσαμε τους πόντους κάτω από τους 80. Αυτό που δείξαμε είναι ότι μας αρέσει να παίζουμε με πίεση. Τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε με πίεση. Προσπάθησα να κλείσω τον δεξιό διάδρομο του Γιουλ, προσπάθησα να του κλείσω τον διάδρομο. Δεν υπήρχε εντολή για φάουλ, όχι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK