Στην Αθήνα ο Όντομ

Το βράδυ της Δευτέρας ήρθε στην Αθήνα ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ για να περάσει τις εξετάσεις και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα ο Όντομ
Όντομ Ολυμπιακός

Από την Τρίτη θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, απόκτημα της τελευταίας στιγμής προκειμένου να ενισχυθεί η περιφέρεια ενόψει της έναρξης του Top16, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας και, αφού πρώτα περάσει τα απαραίτητα τεστ, θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πάντως έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και θεωρείται επισήμως μέλος των πρωταθλητών, οι οποίοι και ανακοίνωσαν νωρίτερα την απόκτησή του.

Τον 26χρονο υποδέχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

Στην Αθήνα ο Όντομ

Πλέον ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" θα τον έχει υπό τις οδηγίες από το παιχνίδι με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, στις 7 Ιανουαρίου. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα δηλωθεί προς το παρόν και δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση της λίστας των ξένων, αφού όπως εξήγησε ο Σφαιρόπουλος θέλει πρώτα να διαπιστώσει την προσαρμογή του στο νέο περιβάλλον και μετά ν' αποφασίσει για το ενδεχόμενο αλλαγών.

Ο Όντομ μιλώντας για το ρόλο του στον Ολυμπιακό τόνισε επειδή " ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει πολύ καλά στην επίθεση κι έχει πολλούς καλούς παίκτες, πιστεύω πως δουλειά μου θα είναι να παίζω καλή άμυνα στους αντίπαλους γκαρντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξηγήσεις Σφαιρόπουλου: "Ψηλούς είχαμε. Πήραμε τον Όντομ για να μην ρισκάρουμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK