Θερμή υποδοχή και στο ΣΕΦ (VIDEOS)

Ύστερα από την υποδοχή από περίπου 100 οπαδούς στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", σχεδόν 500 φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή στο ΣΕΦ, προκειμένου να αποθεώσουν τα μέλη της για τη σπουδαία πορεία μέχρι τον τελικό της Euroleague Turkish Airlines. Το Contra.gr ήταν εκεί.

Θερμή υποδοχή και στο ΣΕΦ (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Σαν πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχθηκαν οι εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού τα μέλη της αποστολής που το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψαν από την Μαδρίτη.

Ελάχιστοι φίλοι των "ερυθρολεύκων" έδωσαν το "παρών" στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς ο κύριος όγκος βρισκόταν στο ΣΕΦ και ανέμενε καρτερικά την άφιξη του πούλμαν.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό λίγο πριν από τις 19:00, τα καπνογόνα άναψαν, τα συνθήματα αυξήθηκαν και τα χειροκροτήματα επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας τους παρά την απώλεια του τέταρτου Ευρωπαϊκού.

Δεδομένο είναι ότι οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου προτίθενται να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση ενός τίτλου την εφετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Δείτε videos:

Διαβάστε ακόμη:

Στο "Ε. Βενιζέλος" η αποστολή του Ολυμπιακού (PHOTOS+VIDEOS)

Παντελής Βλαχόπουλος: Τι να του πει και να του δείξει ο Μασιούλις

Δημήτρης Καρύδας: Η άμυνα της Ρεάλ και η επίθεση του Ρούντι

Τάσος Μαγουλάς: Γενναίος, αλλά ηττημένος

Νίκος Γιαννόπουλος: Έχασε στο γήπεδό του

Γιάννης Ζωιτός: Ο Σπανούλης έγινε ο Έντι Τζόνσον του '95

News 24/7

24MEDIA NETWORK