Αλβέρτης: "Περήφανος για τον Παναθηναϊκό που ξέρει να αναγνωρίζει"

Λογικό ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ν' αναφερθεί πρώτα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετά στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Αλβέρτης: "Περήφανος για τον Παναθηναϊκό που ξέρει να αναγνωρίζει"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Παναθηναϊκός κι ανήκω σε αυτό το σωματείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βραδιές όπως αυτή δείχνουν την αγάπη και την αναγνώριση σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα σωματείο που ανταποδίδει την αγάπη. Ωραίες βραδιές που χαίρεσαι να είσαι στο γήπεδο.

Μπράβο σε όλους. Στον κόσμο που ήταν εδώ κι αποθέωσε τον Ζέλικο. Στη διοίκηση, στους ανθρώπους που τα έζησαν αυτά. Είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές στον αθλητισμό. Πάνω από τις νίκες και τις κούπες μένουν οι αληθινές σχέσεις.

Ξέραμε ότι δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Έπρεπε να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και τα καταφέραμε. Είχαμε θέληση και πάθος. Είχαμε τον Μάικ σε μεγάλη βραδιά. Ακόμα και ο Λουκάς έπαιξε τραυματίας ένα λεπτό και προσέφερε. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε στην ήδη πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει να παίξουμε καλύτερα επιθετικά. Να κρατήσουμε την αμυντική ταυτότητα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε

Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα. Με τον Ζέλικο η σχέση είναι ξεχωριστή.

Τέτοιες καταστάσεις επηρεάζουν. Θέλαμε να απεμπλακούμε αγωνιστικά από αυτή την ιστορία. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Είμαι ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Όταν κλήθηκα να αναλάβω δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο χρόνος πίεζε και πήραμε μία απόφαση. Πρώτα ο Θεός θα την εκτελέσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, θα πούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι;

Την πρώτη κρυάδα την πήρα στον πρώτο γύρο. Ήταν δύσκολο για όλους. Λες όμως ότι έχουμε έρθει για μία αποστολή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK