Αλβέρτης: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, έτσι είναι το μπάσκετ"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έκανε λόγο για μια ευκαιρία που χάθηκε, υποστήριξε ωστόσο ότι "έτσι είναι το μπάσκετ και πρέπει να συνεχίσουμε".

Αλβέρτης: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, έτσι είναι το μπάσκετ"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ειδικά οι παίκτες μου έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάναμε ορισμένες λάθος επιλογές. Η αλήθεια είναι πως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη. Κοιτάμε μπροστά. Θα πολεμήσουμε ως το τέλος της σειράς για το καλύτερο.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αν έμπαιναν μια ή δύο βολές, θα ήταν καλό για εμάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε. Το ματς ανήκει στο παρελθόν. Θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια.

Η στρατηγική μας είχε πολλές επιλογές. Είτε να περάσουμε τη μπάλα μέσα είτε να σουτάρουμε από μακριά. Ανάλογα με τις περιστάσεις επιλέγαμε πως θα παίξουμε.

Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ο αρχηγός μας και ένας αθλητής που πρώτα σκέφτεται την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK