Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Συνεχίζουν αήττητες Ζαλγκίρις και Ζιελόνα Γκόρα

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Συνεχίζουν αήττητες Ζαλγκίρις και Ζιελόνα Γκόρα

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπαρτσελόνα: Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ομπραντόιρο φτάνοντας στη νίκη με 67-57 και έκαναν το 6 στα 6 στην ισπανική λίγκα. Κορυφαίος για τους Καταλανούς ήταν ο Άντε Τόμιτς με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Αμπρίνες με 16. Όσον αφορά τον "δικό" μας Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τελείωσε το ματς με 9 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του αγώνα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν επέστρεψε στις νίκες στην VTB League, επικρατώντας της Νίζνι στο Κράσνονταρ με 92-69, λίγες ημέρες προτού αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν απειλήθηκε, βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο στο +16 και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με επτά παίκτες της σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Καρσίγιακα: Η Γκαζιαντέπ έβαλε δύσκολα στην Καρσίγιακα, η οποία πήρε τελικά τη νίκη με 67-65 και παρέμεινε πρωτοπόρος στην τουρκική λίγκα, επιστρέφοντας στις νίκες μια εβδομάδα μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Εφές. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έκαναν μια πολύ κακή τέταρτη περίοδο, με τα ποσοστά στα στατιστικά τους να πέφτουν δραματικά, ωστόσο η καθοριστική εμφάνιση του Τζο Ράγκλαντ χάρισε τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ζαλγκίρις: Αήττητη συνεχίζει στη λιθουανική λίγκα η Ζαλγκίρις, η οποία είχε εύκολο έργο κόντρα στην Λιετκάμπελις, επικρατώντας εκτός έδρας με 95-69. Με τη νίκη αυτή, η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα διεύρυνε το νικηφόρο σερί της, κάνοντας το 9 στα 9. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, σημαντική ήταν και η βοήθεια του Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Ζιελόνα Γκόρα: Μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πολωνικού πρωταθλήματος είναι η Ζιελόνα Γκόρα, η οποία συνεχίζει χωρίς απώλειες την πορεία της. Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Κάουνας για το ματς με την Ζαλγκίρις επικράτησε εκτός έδρας της Σιαρκά με 64-54, "χτίζοντας" από το ξεκίνημα τη διαφορά, με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη νίκη, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και να κάνει το 6 στα 6.

News 24/7

24MEDIA NETWORK