Διαμαντίδης: "Μπάσκετ παίζουμε, όχι πινγκ-πονγκ"

Σεμνός, ως συνήθως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης υποβίβασε το δικό του ρόλο στη νίκη του Παναθηναϊκού και μίλησε για την αξία του συνόλου.

Διαμαντίδης: "Μπάσκετ παίζουμε, όχι πινγκ-πονγκ"

Ιδού τι είπε στη Nova: "Το σημαντικό είναι η νίκη, αυτό μετράει. Σίγουρα μετά το πρώτο ματς που χάθηκε όπως χάθηκε το δεύτερο ήταν πιο δύσκολο. Ολα τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα και φτάσαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ. Εκεί ήμασταν και τυχεροί. Και η τύχη παίζει ρόλο στο μπάσκετ. Οταν πήρα την μπάλα το πίστευα και δόξα τω Θεώ μπήκε.

Η ομάδα αυτή πάει βήμα-βήμα γι' αυτό έχει επιτυχίες. Ο κόουτς σχεδίασε στην τελευταία επίθεση να βγω στην κορυφή και να παίξω ένα πικ εν ρολ με τον Λάσμε. Αποφάσισαν αλλαγή στα μαρκαρίσματα, είδα τον Τζαβάι μπροστά μου. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να πάω μέσα αλλά όταν τον είδα να χάνει την ισορροπία του σούταρα και το έβαλα.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα το φαβορί, αυτή έχει και τι άγχος. Και σ' αυτό το επίπεδο δεν παίζουν ρόλο οι έδρες. Είναι μεγάλη η ανηφόρα που πρέπει να ανέβουμε. Δεν είναι θέμα να τα καταφέρω. Παίζουμε μπάσκετ όχι πινγκ-πονγκ. Εχουν βελτιωθεί όλα τα παιδιά και αυτό φαίνεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK