Το unbelievable show και το 'ντάξει του Διαμαντίδη

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει στα 31 του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε ακόμα μία τεράστια εμφάνιση, σκόραρε δύο τρίποντα στο photo finish και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Κι όμως, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα στη Μάλαγα δεν ανέφερε το παραμικρό για την απόδοση του παρά μόνο για την ομαδική προσπάθεια.

Το unbelievable show και το 'ντάξει του Διαμαντίδη

"Νιώθω πολύ καλά γιατί νικήσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Όσο για το τελευταίο σουτ, είχαμε τάιμ-άουτ, συζητήσαμε κάτι με τον κόουτς και βρήκαμε τη λύση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε" είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του 76-77 στην Ισπανία .

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του αγώνα ο 3D σχολίασε: " ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ κάποια στιγμή προηγηθήκαμε με διαφορά 17 πόντων. Το ημίχρονο τελείωσε όμως μόλις με +2. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά, αλλά στο τέλος νικήσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι".

Για τη συνέχεια τόνισε: "Εντάξει (σ.σ. στα ελληνικά!), εμείς βλέπουμε τον όμιλο βήμα-βήμα. Την ερχόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Ζάγκρεμπ και στο τέλος, θα δούμε τι ακριβώς έχουμε κάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK