Καϊμακόγλου: "Το μπάσκετ κρατά ψηλά την ελληνική σημαία"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, όπου οι πράσινοι πήραν την πρόκριση για το Final-4 μίλησε για τη μεγάλη νίκη.

Καϊμακόγλου: "Το μπάσκετ κρατά ψηλά την ελληνική σημαία"

"Έχει περάσει αρκετή ώρα και δεν έχω ηρεμήσει. Έχουμε περάσει στο Final-4, αλλά κανένας δεν το έχει δει γιατί έχει βγει όλη η πίεση", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις και εναλλαγές στο σκορ. Έχουμε ένα κακό ελάττωμα να κάνουμε τα εύκολα - δύσκολα, όμως τέλος καλό όλα καλά. Οι οπαδοί μας έφτιαξαν εκπληκτική ατμόσφαιρα., Συγχαρητήρια σε όλους. Μπορούμε σήμερα να το γιορτάσουμε, αλλά από αύριο και πάλι δουλειά. Σημαντικό να πας στο Final-4 με τις πιθανότητες που σου αναλογούν. Σημαντικός ο ημιτελικός. Πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες επειδή πιστεύουμε στην ομάδα μας, να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως χάνουμε τις διαφορές να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντική η εμπειρία και από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι ήρεμος. Έπειτα και η τύχη χρειάζεται. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Μακάρι να συμβεί να υπάρχει ελληνικός τελικός, θα είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό το άθλημα κρατάει τη σημαία μας ψηλά και ελπίζω στο καλύτερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK