Κουτλουάι: "Σαν στο σπίτι μου στην Αθήνα"

Η σειρά του Ιμπραϊμ Κουτλουάι να βραβευτεί από τον Παναθηναϊκό έφτασε και ο Τούρκος πρώην άσος (νυν μάνατζερ της Νταρουσάφακα) δεν παρέλειψε να δηλώσει ανυπόμονος.

Κουτλουάι: "Σαν στο σπίτι μου στην Αθήνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας στο "paobc" τόνισε: "Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα προκειμένου να μου ανακοινωθεί η απόφαση, ειλικρινά συγκινήθηκα κι αισθάνθηκα όμορφα. Περιμένω πως και πώς να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Από τον Παναθηναϊκό έχω πολύ καλές αναμνήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ. Πέρα από τις επιτυχίες που είχαμε, έκανα κι αρκετούς φίλους με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να αισθάνομαι σαν στο… σπίτι μου»!

Καταλήγοντας ο «Ίμπο» υπογράμμισε τα εξής: «Για μένα η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι ξεχωριστό. Μου φέρθηκαν όμορφα, έχω υπέροχες αναμνήσεις και δεν είναι υπερβολή να πω ότι τη θεωρώ οικογένειά μου. Όπως επίσης δε μπορώ να ξεχάσω την τρομερή συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ειδικά τους φίλους της ομάδας ανυπομονώ να τους συναντήσω και πάλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK