Μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Τιμωρία μιας αγωνιστικής μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τη Euroleague, με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε με 9.000 ευρώ πρόστιμο και μία αγωνιστική, την πρώτη εντός έδρας της σεζόν 2014-2015, τον επιχειρηματία "για σχόλια που φανερώνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στα μέλη του διαιτητικού επιτελείου, του 4ου παιχνιδιού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βάσει του άρθρου 26.2, παράγραφος β του κώδικα συμπεριφορά".

Επιπλέον, τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ πρόστιμο για αντίστοιχα σχόλια στον 3ο αγώνα της προημιτελικής σειράς, τα οποία ανακάλεσε μέσω κοινής ανακοίνωσης δικής του και της ΚΑΕ.

Ο σύλλογος, από την πλευρά του, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.001 ευρώ για την εισβολή φιλάθλων στο παρκέ μετά από το τέλος του 4ου αγώνα.

"Εισβολή στα αποδυτήρια των διαιτητών"

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας " Eurohoops.net" αναφέρει ότι οι "περιπέτειες" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα έχουν και συνέχεια. Ο λόγος είναι η "επίσκεψη στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών και η λεκτική επίθεση" από μέρους του στο 4ο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από τους διαιτητές και πλέον η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον ανεξάρτητο αθλητικό δικαστή της διοργάνωσης, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Γιαννακόπουλος: "Αν όχι ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ"

Η κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague είναι ο απώτερος στόχος του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" στην "Πράσινη", υπογραμμίζοντας ότι εάν οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν βγουν νικητές από τη μάχη με την ΤΣΣΚΑ, τότε θα ήθελε να δει νικητές στο τέλος τους Ρώσους.

"Σε λίγες ώρες, οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία εικοσαετία θα αγωνιστούν σε έναν ‘τελικό’, που θα κρίνει το εισιτήριο για το Final Four. Θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που σεβόμαστε κι εκτιμούμε, καθώς έχουμε κοινό στόχο την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλουμε να έρθει το τρόπαιο στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, αλλά αν αυτό δεν γίνει, τότε ευχή μου είναι να το κατακτήσει η ΤΣΣΚΑ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK