Νίκη για το γόητρο και τον κόσμο

Παράταση στη σειρά ή αποχαιρετισμός; Στο συγκεκριμένο ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ (21:45, ΝΕΡΙΤ), στο τρίτο παιχνίδι των play off της Euroleague.

Νίκη για το γόητρο και τον κόσμο

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προηγείται 2-0 στις νίκες και έχει διαφανεί ξεκάθαρα από τα δύο ματς της Ρωσίας ότι υπερέχει ποιοτικά του Παναθηναϊκού, οπότε, αυτόματα καθίσταται το φαβορί (1,36 στον Stoiximan.gr) για την επίτευξη ακόμη μίας νίκης.

Συνεπώς, το βασικό για τον Παναθηναϊκό είναι να πετύχει την υπέρβαση, να πανηγυρίσει, τουλάχιστον, μία φορά στην έδρα του και να δείξει ότι παρά το μεταβατικό στάδιο που διέρχεται, παραμένει ένα σημαντικό μέγεθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και διαθέτει ένα ρόστερ με ικανότητες και μέλλον.

Άλλωστε, στο δυναμικό του Παναθηναϊκού υπάρχουν μπασκετμπολίστες όπως ο Διαμαντίδης, ο Φώτσης και ο Γκιστ, οι οποίοι θέλουν να πέσουν με ψηλά το κεφάλι να μην αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με το άδοξο 3-0. Το αν θα κάνουν την υπέρβαση, θα δείξει. Αξίζει όμως να ποντάρουμε στην εμπειρία τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περιμένει μέχρι λίγη ώρα πριν το τζάμπολ τον Έι Τζέι Σλότερ, αφού θα ήθελε να έχει στη διάθεση του τον Αμερικανό γκαρντ. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, όμως, και ο ίδιος έχει την επιθυμία να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στους προημιτελικούς.

Όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων του Τριφυλλιού, σίγουρα, στις τάξεις τους επικρατεί απογοήτευση και προβληματισμός από τις δύο βαριές ήττες στη Μόσχα. Ωστόσο, αναμένονται στις εξέδρες περισσότεροι από 10.000, ώστε να βοηθήσουν στην κατάκτηση της νίκης και στη μείωση του σκορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK