Νικώντας πας στην... Πόλη

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Top-16 με την εκτός έδρας νίκη επί της Emporio Armani Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:45, novasports 3) την Ούνιξ Καζάν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Νικώντας πας στην... Πόλη

Για να έχει αντίκρισμα η νίκη στο Μιλάνο, πρέπει να συνοδευτεί με ανάλογο αποτέλεσμα και στον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι τα στραβοπατήματα στο Top-16 δύσκολα διορθώνονται και γι'αυτό ο Σέρβος κόουτς επέστησε την προσοχή τους και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

Τα κλειδιά της νίκης είναι η εξασφάλιση των ριμπάουντ και η άμυνα, κυρίως απέναντι στους άκρως επικίνδυνους περιφερειακούς παίκτες της Ούνιξ.

Η ρωσική ομάδα, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της με την πρόκριση στο Top-16 και έχει διώξει οποιοδήποτε άγχος για τη μετέπειτα πορεία της. Το γεγονός αυτό την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη αφού αγωνίζεται με... άγνοια κινδύνου και βασίζει το παιχνίδι της στον επιθετικό οίστρο του Χένρι Ντόμερκαντ, του Τερέλ Λαϊντέι αλλά και τη δύναμη μέσα στη ρακέτα του Νέιθαν Τζαουάι.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης και θα ήταν ό,τι καλύτερο να κάνει το δύο στα δύο και να πάει με άλλον αέρα στους επόμενους δύο διαδοχικούς αγώνες (εκτός κι εντός έδρας) με τη Φενέρμπαχτσε η οποία, μετά την ήττα στο Καζάν την πρώτη αγωνιστική, υποδέχεται τη Μιλάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK