Ο Τζέιμς έβαλε το σουτ της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το κάζο!

BUZZER BEAΤΕR: Με τρίποντο του Τζέιμς 0,9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη επί της Ούνιξ με 83-82 στο ΟΑΚΑ! Επαιξε σ' όλο το ματς με τη φωτιά ο Κυπελλούχος που έκανε ήρωες τον Λάγκφορντ και την παρέα του αλλά στο τέλος το...έσωσε!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πονοκέφαλος που ακούει στο όνομα Λάγκφορντ ανάγκασε πολλλές φορές τον Πασκουάλ να βγει από τα ρούχα του διότι μετά το 13-9 και το 15-11 έβλεπε τους παίκτες του να γίνονται εύκολη λεία στα χέρια του δαιμόνιου Αμερικανού που όχι μόνο σκόραρε αλλά δημιουργούσε κιόλας. Στράφι έτσι και η πολύ καλή εμφάνιση Τζεντίλε (10 πόντους στα πρώτα 11 αγωνιστικά λεπτά), στράφι και το κέφι που έβγαλε ο Φελντέιν.

Η Ούνιξ ήταν στη θέση του οδηγού σταθερά σ' όλο το πρώτο μέρος (28-36, 32-38) με τον Λάγκφορντ να αφήνει το αποτύπωμά του (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Πασκουάλ να παίρνει πολλή δουλειά για την ανάπαυλα καθώς ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε ούτε μισό εύκολο καλάθι.

Το ίδιο αυτό, εν πολλοίς αποκρουστικό, σκηνικό διατηρήθηκε και στην τρίτη περίοδο αφού η Ούνιξ κόντρα σ' έναν αντίπαλο χωρίς πλάνο δεν έχασε στιγμή το προβάδισμα. Και πως να το χάσει αφού ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σε θέση να βγάλει αυτοματισμούς και να κυριαρχήσει. Ηταν λογικό επόμενο να μπουν σε λειτουργία οι ειδικές καταστάσεις αφού ο χρόνος κυλούσε εναντίον του Πασκουάλ και των παικτών του.

Το ότι οι Κυπελλούχοι νίκησαν στο τέλος το οφείλουν στον οίστρο του Σίγκλετον (που έπαιξε για τρεις στο τέλος) και φυσικά στην έμπνευση του Τζέιμς ο οποίος εκτέλεσε μετά από προσποίηση για το τρίποντο της νίκης. Aκόμα και έτσι όμως, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε!

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-46, 52-61, 83-82

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 14, Νίκολς, Ρίβερς 13, Τζέιμς 8, Παππάς 4, Φελντέιν 4, Γκάμπριελ 10, Τζεντίλε 10, Μπουρούσης 15, Καλάθης 5.

Ούνιξ: Αντίποφ 11, Κλαρκ 6, Λάνγκφορντ 21, Στολ, Παραχούσκι 6, Κολόμ 17, Μπάνιτς, Βορόνοφ, Πάνιν, Ουίλιαμς 13, Άντζουσιτς 8

ΤΟ LIVE CHAT TOY ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK