Πεδουλάκης: "Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια"

Η διαιτησία ήταν ένας από τους παράγοντες που καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα κατά τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Πεδουλάκης: "Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια"

Ο προπονητής των "πρασίνων" τόνισε: "Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, είχε πολύ τακτική με πολλά σχήματα και από τις δύο ομάδες. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό με μία ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει έναν εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Σε κρίσιμες στιγμές τα κριτήρια για μας θεωρούμε ότι δεν ήταν ίδια. Θα δούμε και το βίντεο για να είμαστε δίκαιοι, αλλά πιστεύουμε ότι δεν ήταν ίδια. Κομβικό σημείο για εμάς ήταν η αποβολή του Λάσμε με δύο φάουλ πάνω σε σκριν, ένας παίκτης που έχει βρει με τον Διαμαντίδη ρυθμό, αλλά και τρίτο συνεχόμενο φάουλ στον Τσαρτσαρή. Και θεωρούμε ότι πάνω στον Γκιστ στην τελευταία φάση ήταν αντιαθλητικό φάουλ.

Πολλοί μπορεί να θεώρησαν ότι επειδή ο Παναθηναϊκός ανασυγκροτείται δεν θα είχε τύχη, αλλά δεν είναι έτσι. Θα μπορούσαμε να είμαστε οι νικητές και εμείς μια φορά σε ένα παιχνίδι που πάει στον έξτρα χρόνο.

Θα τα πούμε ξανά την Πέμπτη. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερο βάθος, εμείς ξεκινάμε ουσιαστικά φέτος. Θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας και τι μπορούμε να κάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK