Τα σενάρια στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπάμπεργκ, προκρίθηκε στα προημιτελικά της Euroleague και την τελευταία αγωνιστική θα μάθει την τελική του κατάταξη. Διαβάστε όλα τα σενάρια στον όμιλο του τριφυλλιού.

Τα σενάρια στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ, όπως και να έχει τρεις ομάδες θα ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ και μία εκ των Ρεάλ ή Εφές, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική.

Στην τριπλή ισοβαθμία Παναθηναϊκού - ΤΣΣΚΑ - Ρεάλ, οι πρωταθλητές Ρωσίας έχουν πλεονέκτημα αφού έχουν συνολικό +1 από τα παιχνίδια τους με τους Μαδριλένους και το +17 από τη νίκη επί του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός μειονεκτεί, προς το παρόν έναντι της ΤΣΣΚΑ, αλλά και με τη Ρεάλ (έχει -3 από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια). Για να βάλουν οι "πράσινοι" τη Ρεάλ αλλά και την ΤΣΣΚΑ από κάτω θέλουν νίκη με +23 επί της Ρώσων. Με νίκη από 20 μέχρι 22 πόντους ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος.

Στην ενδεχόμενη ισοβαθμία Παναθηναϊκού - ΤΣΣΚΑ - Εφές οι "πράσινοι" είναι στο -1 με τους Τούρκους και προς το παρόν στο -17 από την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι έχουν και το συνολικό +16 με την Εφές. Αρα, αν ο Παναθηναϊκός νικήσει με +3 την ΤΣΣΚΑ καταλαμβάνει τη 2η θέση και παίρνει το πλεονέκτημα έδρας.Για την πρωτιά σ' αυτό το σενάριο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη 26 πόντων.

Σε περίπτωση τέλος ήττας του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ οι "πράσινοι" θα τερματίσουν οριστικά 4οι αφού χάνουν την ισοβαθμία τόσο με την Εφές όσο και με την Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK