Λάσο: "Το μομέντουμ ήταν της Μακάμπι"

Στεναχωρημένος, αλλά περήφανος για τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα στον τελικό του Final Four από τη Μακάμπι.

Λάσο: "Το μομέντουμ ήταν της Μακάμπι"

Ο προπονητής των Μαδριλένων δήλωσε: " Συγχαρητήρια στη Μακάμπι. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Για μένα είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Πρέπει όμως να είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να είμαστε και του χρόνου στον τελικό.

Ξεκινάς κάθε χρονιά και θέλεις αυτή η ομάδα να βελτιωθεί. Το χειρότερο πράγμα είναι να χάνεις παίκτες λόγω τραυματισμού. Είναι δύσκολο να τους καλύψεις σε μια μακρά σεζόν. Είχαμε τον Κάρολ εκτός για αρκετό καιρό, ενώ τώρα χάσαμε τον Ντρέιπερ. Είναι κρίμα που ήρθαμε με αυτή την κατάσταση, αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω αυτό ως δικαιολογία. Η Μακάμπι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και το μόνο που θέλω είναι να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της.

Αυτό το ματς είναι σαν μια χαμένη ελεύθερη βολή. Γι' αυτό λέμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ήμασταν κοντά στο στόχο μας. Είμαι σίγουρος από την άλλη θα λάβουμε αυτό το παιχνίδι ως μάθημα. Θα πρέπει να εκτιμούμε αυτά τα μαθήματα. Πάντα θα πρέπει να ξεπερνάς προβλήματα και εμπόδια.

Η Μακάμπι έκανε ένα τέλειο παιχνίδι. Οι στιγμές αυτού του αγώνα ήταν δικές τους. Αυτές κρίνουν τους τίτλους. Επαναλαμβάνω: η Μακάμπι έπαιξε πολύ καλά. Οι παίκτες μου έδωσαν την καρδιά τους. Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη. Οι φίλοι της Μακάμπι ήταν απίθανοι. Πολύ ζεστοί και ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Από την άλλη ευχαριστούμε πολύ τους δικούς μας οπαδούς για τη στήριξη τους.

Η Μακάμπι έχει ένα στυλ που βασίζεται πολύ στο ένας μ' έναν. Μέσα στο καλάθι με τον Σόφο και εκτός με τους παίκτες που δημιουργούν. Εχουν παίκτες που έβαλαν πολύ σημαντικά σουτ σε κρίσιμα σημεία, όπως ο Μπλου στο τέλος του ημιχρόνου,ο Ράις και ο Χίκμαν. Το μομέντουμ ήταν της Μακάμπι ξεκάθαρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK