Mπουρούσης: "Να "σκοτώσουμε" τον Ολυμπιακό"

Mιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιάννης Μπουρούσης ανέλυσε τα δεδομένα των αναμετρήσεων της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό.

Mπουρούσης: "Να "σκοτώσουμε" τον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά :

"Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, στο γήπεδο μας και να εκμεταλλευτούμε τα πάντα, ώστε να νικήσουμε τους back to back πρωταθλητές".

Κοιτώ αυτά τα ματς, ως play offs της Euroleague, εμπειρία που έχω ζήσει 4-5 φορές. Άρα γνωρίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ δυνατά και το ένα ουδεμία σχέση έχει με το άλλο. Κάθε ένα είναι διαφορετικό".

Αν δεν παίξουμε άμυνα, αν δεν κάνουμε το παιχνίδι μας με ενέργεια, αν δεν επικεντρωθούμε στην άμυνα, αν δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας, θα δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πάρει ένα ματς, εδώ".

Mπουρούσης: "Να "σκοτώσουμε" τον Ολυμπιακό"

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα που θα έλθει εδώ χωρίς πίεση -μη ξεχνάτε πως ξέρω καλά αυτήν την ομάδα- και θα προσπαθήσει να νικήσει. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Δεν σκεφτόμαστε έναν παίκτη ή μια γραμμή. Μας ενδιαφέρει το σύνολο. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες. Όχι έναν". Και όχι, δεν θα κοιτάξουμε μόνο τον Βασίλη. Θέλουμε να παίξουμε δυνατή ομαδική άμυνα και θα προσπαθήσουμε να τους "σκοτώσουμε". Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, πλεονέκτημα που παλέψαμε όλη τη σεζόν για να αποκτήσουμε".

Πηγή: euroleague.sport24.gr

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Τ. Μαγουλά: Η Μέρκελ πληρώνει τo κατοχικό δάνειο

Σχόλιο Σ. Καβαλιεράτου: Διάλεξε πέντε ματς και όχι ένα

Ανάλυση Γ. Συρίγου: Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK