AΠΙΣΤΕΥΤΟ ξέσπασμα Ιτούδη: Τι είπε στον Ζοτς στο τέλος

Φανερά συγκινημένος από την κατάκτηση της Euroleague, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, ξέσπασε on camera μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρ. Δείτε το VIDEO.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ξέσπασμα Ιτούδη: Τι είπε στον Ζοτς στο τέλος

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε:

"Συγνώμη, δεν βρίσκω έξυπνες λέξεις για να κάνω όμορφες δηλώσεις. Τα λόγια πολλές φορές δεν μπορούν περιγράψουν τις στιγμές. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το επίτευγμά τους και το αφιερώνω στον Αντρέι Βατούτιν. Είναι απίστευτο. Αφιερώνω το τρόπαιο στους φιλάθλους που ήταν εδώ και όσους παρακολούθησαν τον τελικό από την τηλεόραση. Αυτό το τρόπαιο είναι η περηφάνια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μίλησα με όλους τους παίκτες μου για τους κάνω να καταλάβουν το τι πέτυχαν, καθώς είναι πρωταθλητές Ευρώπης.

Είχα πει στον Ντε Κολό και στον Τεόντοσιτς πως πρέπει να το πάρουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον κ. Βατούτιν. Τα καταφέραμε. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά μας. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε. Είναι καταπληκτική προσωπικότητα ο Ομπράντοβιτς. Του είπα πως δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνον. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου".

Δείτε το απίστευτο ξέσπασμα του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ μετά την κατάκτηση της Euroleague:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο έντονος διάλογος Ομπράντοβιτς-Ιτούδη
Στον αέρα ο Ιτούδης: Αποθεώθηκε από τους παίκτες του!
Ο Ιτούδης αγκαλιά με την κόρη του
Iτούδης ο δεύτερος!
Ιτούδης: "Το τρόπαιο ανήκει στον Ομπράντοβιτς κατά 70%-80%"

News 24/7

24MEDIA NETWORK