Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στην εκπνοή και από το κέντρο η Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στην εκπνοή και από το κέντρο η Φενέρμπαχτσε

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φενέρμπαχτσε: Με buzzer beater τρίποντο του Μπόγκνταν Μπογκνάνοβιτς από το κέντρο νίκησε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην έδρα της Μπελεντίγε. Στα 3'' πριν από τη λήξη οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 76-64 με 1/2 βολές του Χόσλι, αλλά ο Σέρβος γκαρντ ευστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα, αρκετή δόση τύχης και το χρονόμετρο κολλημένο για λίγο η Φενέρμπαχτσε γλίτωσε την αναπάντεχη ήττα. Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους. Ο Ούντοχ έδωσε 14 και ο Βέσελι 13. Ο Λιθουανός Ντούλκις, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, είχε 20 με 5/9 τρίποντα για την Μπελεντίγε.

Ερυθρός Αστέρας - Τσεντεβίτα: Με εύστοχη βολή του MVP Τζέικομπ Πούλεν (24 πόντοι με 3/3 δίποντα και 4/7 τρίποντα) λίγο πριν από το φινάλε, η Τσεντεβίτα πήρε με 80-79 το μεγάλο ντέρμπι στο Βελιγράδι και διατηρήθηκε στο κατόπι της Μπουντούτσνοστ, η οποία με μόλις δύο ήττες σε 18 ματς οδηγεί την κούρσα στην Αδριατική Λίγκα. Αντίθετα ο Ερυθρός Αστέρας, που έχασε ένα δικό του ματς, μια και είχε ξεφύγει 73-67, έπεσε στο 13-5. Στο τελευταίο σουτ δε αστόχησε ο Τάρενς Κίνσεϊ.

Μάλαγα: Πριν από τον ερχομό της στην Αθήνα η Ουνικάχα ηττήθηκε 81-70 από την άτρωτη Βαλένθια που έχει πλέον 14/14 και οδηγεί σταθερά την κούρσα. Η ομάδα του Τζοάν Πλάθα δεν μπόρεσε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της πρωτοπόρου της ACB, μολονότι ο Τζαμάρ Σμιθ με 24 πόντους από 5/7 τρίποντα και 5 ριμπάουντ ήταν μόνιμη πηγή σκορ. Ουδείς άλλος ωστόσο ήταν διψήφιος και οι Ανδαλουσιάνοι εγκλωβίστηκαν στον αντίπαλο ρυθμό επιτρέποντας στους γηπεδούχους να σουτάρουν με 58% από το τρίποντο (10/17), την ίδια στιγμή που αυτοί είχαν 7/24 (μόλις 29%).

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στην εκπνοή και από το κέντρο η Φενέρμπαχτσε

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Σταθερά ανοδική η πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λίγκα των Ανατολικών Χωρών, με το 77-70 επί της ανταγωνιστικής Ζενίτ έφτασε τις οκτώ νίκες σε 13 αγώνες. Το ματς κρίθηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου-αρχές της τέταρτης όταν η "Λόκο" μετέτρεψε το +1 (49-48) σε +15 (64-49) βάζοντας το νερό στ' αυλάκι. Ο Άντονι Ράντολφ ήταν με 22 πόντους ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ 19 προσέφερε ο Μάλκολμ Ντιλέινι και 12 ο Σερχέι Μπίκοφ.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στην εκπνοή και από το κέντρο η Φενέρμπαχτσε
Ράντολφ Λοκομοτίβ Κουμπάν Ζενίτ

Εφές: Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έγινε 70-67 στο 38', γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από την Άνκαρα και με το 75-72 παρέμεινε δυνητικά στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος έχοντας ρεκόρ 10-3 και ένα ματς λιγότερο. Ο Ντάριο Σάριτς με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος των νικητών, 12 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ανοικτή πληγή αποτέλεσε η πληθωρικότητα του Βίκτορ Σανικίντζε που είχε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Νταρουσάφακα: Παρά την καλή αμυντική παρουσία της, η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι έμεινε χαμηλά επιθετικά και ηττήθηκε 62-56 στην Τραπεζούντα. Μόνο ο Τζαμόν Γκόρντον είχε διψήφιο αριθμό πόντων (16 πόντοι), σ' ένα ματς που τα ποσοστά των Κωνσταντινουπολιτών ήταν πολύ χαμηλά (15/34 δίποντα, 7/23 τρίποντα), ενώ είχαν μόλις 10 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK