Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Νίκη με τον Ομπράντοβιτς στην... κερκίδα, μεγάλο διπλό της Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Νίκη με τον Ομπράντοβιτς στην... κερκίδα, μεγάλο διπλό της Εφές

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φενέρμπαχτσε: Παρά την απουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο λόγω τιμωρίας, οι παίκτες του απέδωσαν καλό μπάσκετ στο εκτός έδρας ματς με την Ουσάκ με αποτέλεσμα το 93-82. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν' απειλήσουν και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ισοφάρισαν 70-70. Με τον Μπογκντάνοβιτς όμως να έχει 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, η Φενέρμπαχτσε ξέφυγε γρήγορα με διψήφια διαφορά και δεν κινδύνευσε έως το τέλος.

Νταρουσάφακα - Εφές: Χάρη σ' ένα 6-0 στο τελευταίο δίλεπτο η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβλήθηκε 80-76 της Νταρουσάφακα και δυνητικά παρέμεινε στην κορυφή της τουρκικής λίγκας, αφού έχει το καλύτερο ρεκόρ (11-3) μ' ένα ματς όμως λιγότερο. Ο Οσμάν, ο Ερτέλ και ο Σάριτς συνδυαστικά έφεραν την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα ο Τούρκος φόργουορντ ήταν ο καλύτερος των νικητών με 16 πόντους και 5 ριμπάουνρ, ενώ ο Κροάτης είχε 15 πόντους. Για την Νταρουσάφακα Γουιλμπέκιν και Αλντεμίρ μοιράστηκαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 14 πόντους

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με πλουραλισμό στην επίθεση και τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε νικηφόρα από τη Ρίγα χάρη στο 89-84 επί της VEF και συνέχισε την ανοδική πορεία της στη Λίγκα Ανατολικών Χωρών. Ο Ντιλέινι με 20 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ της "Λόκο", οδηγώντας την στην 9 νίκη της σε 15 αγώνες.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Νίκη με τον Ομπράντοβιτς στην... κερκίδα, μεγάλο διπλό της Εφές
Λοκομοτίβ Ντιλέινι MK

Ερυθρός Αστέρας: Άνετο ήταν το πέρασμα της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς από τη Λουμπλιάνα. Ο Αστέρας πήρε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ από τον Κουίνσι Μίλερ, φτάνοντας στο 77-69 πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό +8. Άλλους 15 πόντους και 7 ριμπάουντ έδωσε ο Μάικ Τσίρμπες. Με τη νίκη αυτή η κάτοχος του τροπαίου έκλεισε την απόσταση από τη δεύτερη Τσεντεβίτα.

Μάλαγα: Με τον επανακάμψαντα Κουζμίνσκας καλύτερο παίκτη (14 πόντοι σε 20:19) η Ουνικάχα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομπραντόιρο εντός και έφτασε τις επτά νίκες (οκτώ ήττες) στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Λιθουανός φόργουορντ βοηθήθηκε τόσο από τον Ντίεθ (11 πόντοι) όσο και από τον Χέντριξ (10 πόντοι) στο 73-65 της ομάδας του Πλάθα, ένα αποτέλεσμα που την κράτησε σε τροχιά Copa del Rey.

Τσεντεβίτα: Η ομάδα του Βέλκο Μρσιτς όχι μόνο δεν πάτησε κορυφή στην Αδριατική Λίγκα, αλλά συνεντρίβη κιόλας από την Μπουντούτσνοστ στο Ζάγκρεμπ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά στα σουτ, τα ατού τους (Μπίλαν, Πούλεν, Γουάιτ) εγκλωβίστηκαν και το 81-57 τούς υποχρέωσε στην τέταρτη εφετινή ήττα τους σε 19 παιχνίδια. Τη ζημιά στην άμυνα της Τσεντεβίτα έκανε ο Ντραγκίτσεβιτς με 23 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK