Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Εύκολα η Κουμπάν

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Εύκολα η Κουμπάν

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Εύκολο έργο είχε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στη Νίμπουργκ, την οποία και νίκησε με 75-58 για την VTB League. Η ρωσική ομάδα δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (13-18), καθώς στη συνέχεια "πάτησε" γκάζι και πήρε μία "ξεκούραστη" νίκη, παραμένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι Άντονι Ράντολφ και Ράιαν Μπρέκχοφ τράβηξαν το... κουπί στο σκοράρισμα (12 πόντους έκαστος).

Μάλαγα: Εκτός του Final-8 του Copa del Rey έμεινε η ομάδα του Τζοάν Πλάθα, χάνοντας 85-80 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η Ουνικάχα προσπάθησε για την έκπληξη στο δεύτερο μεγάλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου στην ACB, αλλά στο τελευταίο κομμάτι ξέμεινε από λύσεις και ηττήθηκε καταλήγοντας εκτός των προνομιούχων θέσεων με ρεκόρ 8-9. Εξέλιξη που άφησε με παράπονα τον Ισπανό κόουτς για τη συγκέντρωση των παικτών του στο φινάλε του αγώνα. Σμιθ και Βάθκεθ με 10 πόντους ήταν οι μόνοι με διψήφιο αριθμό από τους Ανδαλουσιάνους.

Τσεντεβίτα: Ο Μίρο Μπίλαν με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε την ομάδα του Μρσιτς στο εντός έδρας 94-61 επί της ουραγού Ταϊφούν. Ήταν η 16η νίκη για τους Κροάτες σε 21 αγωνιστικές της Αδριατικής Λίγκας, αλλά το -3 από την πρωτοπόρο Μπουντούτσνοστ δεν μεταβλήθηκε.

Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας (25/1, 22:00)

Φενέρμπαχτσε: Δεν είχε υποχρεώσεις λόγω All Star Game

Νταρουσάφακα: Δεν είχε υποχρεώσεις λόγω All Star Game

Εφές: Δεν είχε υποχρεώσεις λόγω All Star Game

News 24/7

24MEDIA NETWORK