Τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Διαβάστε τα σενάρια που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τον πιθανό αντίπαλό τους στα πλέι οφ.

Τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Σενάρια 5ου ομίλου

Τα πράγματα εδώ είναι σαφή και απλά. Όποιος από τους "αιώνιους" πάρει το ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης στο ΣΕΦ, θα τερματίσει στην 3η θέση και ο ηττημένος στην 4η. Δεν θα παίξει ρόλο η διαφορά, αφού ο ένας θα έχει μια νίκη παραπάνω από τον άλλον.

Σενάρια 6ου ομίλου

Η μονομαχία της Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και την τελευταία αγωνιστική. Οι Ρώσοι έχουν δύσκολη αποστολή στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, ενώ οι Ισπανοί σαφώς πιο εύκολη δουλειά με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Αν νικήσουν και οι δύο (ή αν ηττηθούν και οι δύο) η πρωτιά θα κριθεί στη συνολική διαφορά πόντων. Η Ρεάλ έχει σαφώς το πάνω χέρι αφού μετρά +150 ενώ η ΤΣΣΚΑ +127. Αρα οι Ρώσοι χρειάζονται νίκη με 24 πόντους περισσότερους ή ήττα με 24 πόντους λιγότερους από την αντίστοιχη της Ρεάλ. Εφόσον υπάρξει πλήρης ισοβαθμία (ίδια διαφορά πόντων) θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση, τομέας στον οποίο και πάλι η "βασίλισσα" έχει το προβάδισμα.

Σφαγή γίνεται τέλος και για την κατάκτηση της 4ης θέσης του 6ου ομίλου για την οποία μονομαχούν η Γαλατασαράι και η Λοκομοτίβ Κούμπαν (ο νικητής της μονομαχίας θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα).

Αναλυτικά

1. Νίκη Κουμπάν, Νίκη Γαλατάσαραϊ

Προκρίνεται η Γαλατά εκτός αν η Κουμπάν κερδίσει με 23 περισσότερους πόντους την Μπάγερν, από όσους θα κερδίσουν οι Τούρκοι την Παρτίζαν.

4) Γαλατά 7-7

---

5) Κουμπάν 7-7

6) Μπάγερν 5-9

2. Νίκη Κουμπάν, Ήττα Γαλατάσαραϊ

Προκρίνεται η Κουμπάν.

4) Κουμπάν 7-7

---

5) Γαλατάσαραί 6-8

6) Μπάγερν 5-9

3. Ήττα Κουμπάν, ήττα Γαλατάσαραϊ

Έχουμε τριπλή ισοβαθμία στο 6-8, με τη Γαλατάσαραϊ να προκρίνεται καθότι έχει κερδίσει δύο φορές τους Γερμανούς.

4) Γαλατάσαραϊ 6-8

---

5) Κουμπάν 6-8

6) Μπάγερν 6-8

4. Ήττα Κουμπάν, Νίκη Γαλατασαραϊ

Προκρίνεται η Γαλατάσαραϊ

4) Γαλατάσαραϊ 7-7

---

5) Κουμπάν 6-8

6) Μπάγερν 6-8

News 24/7

24MEDIA NETWORK