Απίθανα νούμερα για ΤΣΣΚΑ και Χίμκι, ο Ράντολφ "καθάρισε" για τη Λοκομοτίβ

Την 18η σερί νίκη της στη Λίγκα Ανατολικών Χωρών και πέτυχε η ΤΣΣΚΑ έχοντας 22-1 εφέτος. Εντυπωσιακή η Χίμκι στην Αγ.Πετρούπολη, ο Ράντολφ οδήγησε τη Λοκομοτίβ.

Απίθανα νούμερα για ΤΣΣΚΑ και Χίμκι, ο Ράντολφ "καθάρισε" για τη Λοκομοτίβ
ΤΣΣΚΑ Κουρμπάνοφ

Η νέα νίκη της ΤΣΣΚΑ στη Λίγκα των Ανατολικών Χωρών, 22/23 ματς, δεν αποτελεί είδηση. Αυτά πάντως που κέντρισε το βλέμμα στο στατιστικό του 92-60 επί της Αστάνα ήταν οι 29 ασίστ (από 6 Ντε Κολό και Τζάκσον), το 70% στα δίποντα (28/40) και τα 13 κλεψίματα! Όλα αυτά μάλιστα χωρίς να παίξει ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία οδηγάει την κούρσα με μόλις μια ήττα στη διοργάνωση, ήταν ο Γάλλος γκαρντ και ο Νικίτα Κουρμπάνοφ με 14 πόντους. Σκόραραν και οι 12, διψήφιοι ήταν επίσης οι Κάιλ Χάινς με 10 και Βιτάλι Φριντζόν με 11. Ο Πατ Καλάθης, που έπαιξε 39:07 λεπτά, ήταν εκ των διακριθέντων των γηπεδούχων με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Έρχεται με φόρα ο Μπουν

Με τον Τζος Μπουν να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα η Χίμκι έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τη Ζενίτ, επικρατώντας 103-72 στην Αγία Πετρούπολη. Ο Αμερικάνος "οδοστρωτήρας" είχε 26 πόντους (12/16 δίποντα) και 6 ριμπάουντ σ' ένα ματς που οι Μοσχοβίτες σούταραν με 64% στα δίποντα και είχαν 36 ασίστ! Ο Πέτερι Κόπονεν με 16 πόντους και 5 ασίστ ήταν αυτός που ακολούθησε σε απόδοση τον Μπουν.

Ο Ράντολφ έκανε τη διαφορά

Με πρώτο σκόρερ τον Άντονι Ράντολφ, που κάνει τρομερές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρασε με 89-77 από την έδρα της Κράσνι Όκτιαμπρ, διεκδικώντας σοβαρά πλέον την παρουσία της στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ο Αμερικάνος φόργουορντ είχε 23 πόντους και 9 ριμπάουντ σ' ένα ματς που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το φινάλε. Ο Ντιλέινι είχε 13 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Ματ Τζάνινγκ 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, βοηθώντας για δεύτερο σερί ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK