Αποκλεισμός για τη Μακάμπι μετά από 22 χρόνια!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε εκτός τελικών στο ισραηλινό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1993!

Αποκλεισμός για τη Μακάμπι μετά από 22 χρόνια!

Η μεγάλη έκπληξη στο ισραηλινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα παίξει στους τελικούς μετά από 22 χρόνια. Η τελευταία φορά που η "ομάδα του λαού" έλειψε από τις μάχες του τίτλου ήταν τη σεζόν 1992-93, όταν η Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν τερμάτισε πρώτη.

Η Χάποελ Εϊλάτ ήταν ομάδα που απέκλεισε το σύνολο του Γκάι Γκούντες. Στο πέμπτο παιχνίδι των ημιτελικών νίκησε 79-76 και έφτασε στην ολική ανατροπή κάνοντας το 3-2 στις νίκες.

Στους διπλούς τελικούς της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα-Πέμπτη) η θριαμβεύτρια θ' αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Όποια εκ των δύο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα θα το κάνει για πρώτη φορά.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ