Η Νταρουσάφακα πλήρωσε κι αγόρασε τον Σλότερ από τη Ρεάλ

Μεταγραφές δεν γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ, καθώς η Νταρουσάφακα έκανε δικό της τον Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ.

Η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στο ποδόσφαιρο ήταν λογικό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, παρόλα αυτά η μεταγραφή του Μάρκους Σλότερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Νταρουσάφακα έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο 30χρονος Αμερικάνος ψηλός είχε συμβόλαιο με τη "βασίλισσα", βρέθηκε ωστόσο η φόρμουλα αποδέσμευσης (πληρώθηκε ρήτρα 500.000 ευρώ) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα, η οποία τού προσέφερε εκτός από χρήματα και ρόλο.

Η Νταρουσάφακα θα παίξει για πρώτη φορά εφέτος στην Ευρωλίγκα και θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική σ' έναν όμιλο με ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Μάλαγα, Σάσαι και Μπάμπεργκ. Έχει ήδη πάρει Σαβάς, Ρέντινγκ, Χαραγκόντι, Μαρκοϊσβίλι, Αρσλάν και Μπιέλιτσα, τώρα έβαλε στη μηχανή της και τον Σλότερ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα