Ευνοϊκές οι συνθήκες για τον γάμο Ομπράντοβιτς - Ζήση

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ψάχνει καιρό έναν πλέι μέικερ που θ' ανταποκριθεί καλύτερα στο σετ παιχνίδι τώρα που τα πράγματα ζορίζουν στο Top16 και -σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό- αυτός μπορεί να είναι ο Νίκος Ζήσης.

Ευνοϊκές οι συνθήκες για τον γάμο Ομπράντοβιτς - Ζήση

Αλήθεια είναι πως ο Έλληνας γκαρντ, με συμβόλαιο στην Ούνιξ φυσικά, είναι μια περίπτωση παίκτη που μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ του Χίκμαν και του Γκάουντλακ και να προσφέρει στον "Ζοτς" ποιοτικά λεπτά στον άσο, οργανώνοντας διαφορετικά το παιχνίδι των πρωταθλητών Τουρκίας.

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προχωρήσει η υπόθεση, αν και εφόσον οι δύο πλευρές θέλουν όντως να συνεργαστούν.

Από τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς πάντα είχε στα υπ' όψιν τον Ζήση, από τότε που έπαιζε στο Τρεβίζο ακόμη, ανεξάρτητα από το αν τότε δεν προέκυψε η συνύπαρξη τους. Ως εκ τούτου υπάρχει μια ισχυρή βάση αμοιβαίας εκτίμησης για να δοθεί συνέχεια. Από εκεί και πέρα, η αποκλεισμένη από την Ευρωλίγκα Ούνιξ δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο να ελαφρύνει το μπάτζετ της από ένα καλό συμβόλαιο, έχοντας στην περιφέρεια Λάνγκφορντ - Τζέρελς, και ταυτόχρονα να προωθήσει δικά της παιδιά. Τέλος ο Έλληνας πλέι μέικερ, σε περίπτωση που πήγαινε στη Φενέρμπαχτσε, θα ήταν πιο κοντά στην πατρίδα, κάτι όχι αμελητέο, παίρνοντας έναν εξίσου καλό μισθό αγωνιζόμενος σε μια ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ που στοχεύει ψηλά, ακόμη και στο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι οι προϋποθέσεις για να μετατραπεί το φλερτ σε γάμο υπάρχουν. Μένει να βρεθεί ο κουμπάρος που θα αλλάξει τα στέφανα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK