Σε δίλημμα ο Ομπράντοβιτς, δεν έχει αποφασίσει για Φενέρμπαχτσε (VIDEO)

Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο που αφορά το μέλλον του άφησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δείτε σε video τη συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή στο LigTv 3 μαζί με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, γενικό μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε.

Σε δίλημμα ο Ομπράντοβιτς, δεν έχει αποφασίσει για Φενέρμπαχτσε (VIDEO)

Ο "Ζοτς", μολονότι έχει δηλώσει ικανοποιημένος από όσα έχει ζήσει έως τώρα στην Κωνσταντινούπολη, περιμένει να μάθει πώς θα κινηθεί του χρόνου η Φενέρμπαχτσε για να λάβει την οριστική απόφασή του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο πρόεδρος Γιλντιρίμ και η χορηγός εταιρία θα αποφασίσουν για το μέλλον. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί", τόνισε χαρακτηριστικά, δήλωση που φυσικά προκάλεσε ερωτηματικά, από τη στιγμή που προσφάτως είχε αναφερθεί με θερμά λόγια στη συνεργασία του με ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "sporx.com", η απόφαση του Σέρβου κόουτς θα εξαρτηθεί από το χορηγό (Ulker) και αν αυτός θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά το όλο εγχείρημα. Πρόκειται για εταιρία τροφίμων που αποτελεί το μεγαλύτερο σπόνσορα της τουρκικής ομάδας και ουσιαστικά το στήριγμα της διοίκησης Γιλντιρίμ για ό,τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Ανεξάρτητα πάντως από τις πληροφορίες ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ένας άνθρωπος που παίρνει τέτοιες αποφάσεις εν μία νυκτί. Πρώτα συζητάει, ζυγίζει τα δεδομένα και καταλήγει, ως εκ τούτου δεν προκαλεί τόσο μεγάλη απορία η εν λόγω δήλωση.

Ούτως ή άλλως η σεζόν τώρα... αρχίζει για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία στη Μαδρίτη θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και στην Τουρκία θα κυνηγήσει τη διατήρηση των κεκτημένων.

Η συνέντευξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK