Στη Γαλατάσαραϊ ο Ντόρσεϊ

Στην Ευρώπη θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Oct 22, 2014; Orlando, FL, USA; Houston Rockets forward Joey Dorsey (8) jogs up court against the Orlando Magic at Amway Center. Mandatory Credit: David Manning-USA TODAY Sports
Oct 22, 2014; Orlando, FL, USA; Houston Rockets forward Joey Dorsey (8) jogs up court against the Orlando Magic at Amway Center. Mandatory Credit: David Manning-USA TODAY Sports DAVID MANNING-USA TODAY SPORTS

Με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζόι Ντόρσεϊ. Την είδηση την έδωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Μίσκο Ραζνάτοβιτς κι έτσι ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το 2012, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Γκαζιάντεπσπορ, της Μπαρτσελόνα και των Χιούστον Ρόκετς. Μάλιστα οι τελευταίοι φέτος τον είχαν δώσει ανταλλαγή στους Νάγκετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK