Η Γαλατάσαραϊ έφραξε το δρόμο της Φενέρμπαχτσε προς τους τελικούς

Μετά από ένα επεισοδιακό ματς που διακόπηκε μετά από ρίψη αντικειμένων η Γαλατάσαραϊ νίκησε 65-63 τη Φενέρμπαχτσε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και μείωσε σε 2-1 την ημιτελική σειρά.

Η Γαλατάσαραϊ έφραξε το δρόμο της Φενέρμπαχτσε προς τους τελικούς

Η Φενέρμπαχτσε δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Εφές. Έχασε 65-63 από τη Γαλατάσαραϊ στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος και η σειρά θα έχει συνέχεια.

Το ματς διακόπηκε μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης περιόδου εξαιτίας επίθεσης με αντικείμενα από την κερκίδα στον πάγκο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφυγαν για τ' αποδυτήρια..

Δεν ήταν πάντως ένα γεγονός που επηρέασε τόσο πολύ τη ροή του αγώνα, αφού από τη δεύτερη περίοδο και μετά το 27-27 η Γαλατάσαραϊ είχε σταθερά το προβάδισμα. Όχι μεγάλο (38-37, 45-43, 53-50), αλλά ικανό να της χαρίσει τη νίκη, διότι στο φινάλε Σιλμπ και ΜακΚόλουμ ευστόχησαν σε 3/4 βολές και ο Σλούκας δεν πρόλαβε να εκτελέσει μήπως και ορίσει διαφορετικά τη μοίρα της αναμέτρησης.

Οι δύο Αμερικανοί των γηπεδούχων είχαν μαζί 30 πόντους και 11 ριμπάουντ, άλλους 15 έδωσε ο Ντέιβις και 13 με 9 ριμπάουντ - 4 ασίστ προσέφερε ο Στεφάν Λάσμε. Τη Φενέρμπαχτσε κράτησε μέσα στο ματς ο Ούντοχ με το νταμπλ-νταμπλ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ), έχασε πάντως μία καθοριστική επίθεση με το σκορ στο 62-59.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίθεση στη Φενέρμπαχτσε και αποχώρηση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK