Μπαρτζώκα ετοιμάσου, ο Μπλατ σού άνοιξε το δρόμο

Ο Αμερικάνος κόουτς άφησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα κρύα του λουτρού και o Έλληνας κόουτς θεωρείται ένας από τους βασικούς μνηστήρες για τη θέση στην ομάδα - φετίχ του Ισραήλ. Διαβάστε το ρεπορτάζ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
bartzokas EUROKINISSI SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από μια εφιαλτική σεζόν με διαδοχικές αλλαγές προπονητών και απογοητευτική απόδοση, πόνταρε πολλά στην επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής που την οδήγησε για τελευταία φορά στην ευρωπαϊκή κορυφή και κατόπιν δούλεψε στους Καβαλίερς είχε μια δελεαστικότητα πρόταση από την ισραηλινή ομάδα προκειμένου να επιστρέψει. Όπως είχε κυκλοφορήσει στην πιάτσα, στον Μπλατ ο Μιζράχι έδινε 3-4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και τη δυνατότητα να χτίσει το ρόστερ όπως ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς παρέμβαση.

Όλοι εκτιμούσαν πως υπό αυτούς τους όρους η συμφωνία θα κλείσει, μια και στην Νταρουσάφακα ο Μπλατ δεν είχε πλέον το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Αλλιώς ωστόσο εξελίχθηκαν τα πράγματα και στο ραντεβού της Πέμπτης ο Μπλατ διεμήνυσε ότι συνεχίζει στην τουρκική ομάδα. Για τους δικούς του λόγους...

Τούτο αυτομάτως σημαίνει πως ανοίγει η θέση στον πάγκο της Μακάμπι. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να θεωρεί εαυτόν υποψήφιο. Το όνομά του άλλωστε είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν. Είναι σίγουρα στη λίστα των Ισραηλινών, μένει να φανεί αν θα του γίνει επίσημη κρούση.

Να η ευκαιρία, αν προχωρήσει η υπόθεση, να ξαναφτιάξει το όνομά του μετά τα όσα τράβηξε στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK