Όταν οι Βάσκοι αποθέωναν τον ΠΑΟΚ...

Σαν σήμερα (12/3) το 1996 ο ΠΑΟΚ έχανε την ευκαιρία να "σηκώσει" άλλο ένα ευρωπαικό τρόπαιο, καθώς γνώριζε την ήττα από την Ταουγκρές στην Ισπανία με 88-81. Μετά το τέλος του αγώνα, όμως, η ομάδα του δικεφάλου αποθεώθηκε από Έλληνες αλλά και τους φίλους της Ταουγκρές (VIDEO).

Όταν οι Βάσκοι αποθέωναν τον ΠΑΟΚ...

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς όπου ο ΠΑΟΚ προηγούνταν μέχρι και το 33' έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον αρχηγό του Μπάνε Πρέλεβιτς που σημείωσε 34 πόντους, ηττήθηκε με 88-81 (στον τελικό Ευρωπαικού Κυπέλλου) από την Ταουγκρές χάρη στην υπεροπλία των Ισπανών μέσα στη ρακέτα.

Όταν οι Βάσκοι αποθέωναν τον ΠΑΟΚ...

Ο Ραμόν Ρίβας έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι στον Ντιν Γκάρετ, ο Μαρσέλο Νικολά σκόραρε στα κρίσιμα σημεία, οι διαιτητές έπαιξαν έδρα και η ήττα "ήρθε". Το τελικό σφύριγμα μπορεί να πρόσφερε στους Ισπανούς το πρώτο τους ευρωπαικό τρόπαιο, πρόσφερε, όμως και μία άνευ προηγουμένου αποθέωση του ΠΑΟΚ και των οπαδών του από το ισπανικό κοινό που αναγνώρισε την αξία του ηττημένου.

Ταουγκρές:Νικολά 19 (2), Ρίβας 31, Περάσοβιτς 17 (1), Μιγέρα 9 (1), Ρέγες 7, Γκαρμπαχόθα 5, Καθόρλα, Λόπεθ Τόρρας.

ΠΑΟΚ:Μπουντούρης 10 (1), Πρέλεβιτς 34 (4), Στογιάκοβιτς 20 (2), Ρεντζιάς 12, Γιαννούλης 2, Μπαλογιάννης 3 (1), Γκάρετ, Νικολαιδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK