Πάει... τρένο η Μιλάνο, έλαμψαν Καϊμακόγλου και Βασιλειάδης

Με φόρα από το διπλό στο ΣΕΦ η Μιλάνο πέτυχε ακόμη μία νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αήττητη συνεχίζει η Χίμκι, φοβερός ο Κώστας Καϊμακόγλου στη νίκη της Ούνιξ, τρομερός ο Κώστας Βασιλειάδης σε αυτήν της Εφές.

Πάει... τρένο η Μιλάνο, έλαμψαν Καϊμακόγλου και Βασιλειάδης

Lega Basket - Ιταλία

Σε θέση ισχύος παρέμεινε η Μιλάνο μετά τη νίκη στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια. Η φορμαρισμένη ομάδα του Μπάνκι πήρε 19 πόντους από τον Λάνγκφορντ και 14 από τον Σάμιουελς, φτάνοντας στο 82-78, και διατηρήθηκε μπροστά από την Μπρίντιζι, η οποία νίκησε 64-53 την Καζέρτα. Την Καντού στην τρίτη θέση έπιασε η Σιένα, η οποία σ' ένα κλειστό παιχνίδι επικράτησε 68-62 στο μεταξύ τους ντέρμπι.

TBL - Τουρκία

Με το παιχνίδι της Μπάνβιτ απέναντι στη Γαλατασαράι να εκκρεμεί (γίνεται Δευτέρα), η Φενέρμπαχτσε μείωσε την απόσταση από την κορυφή χάρη στο 69-63 επί της Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα. Μπιέλιτσα και Μαχμούτογλου είχαν από 15 πόντους, άλλα τόσα ριμπάουντ είχε ο Σέρβος φόργουορντ μια εβδομάδα μετά την... τιμωρία του Ομπράντοβιτς. Νίκη και για την τρίτη Εφές, η οποία με 21 πόντους του Βασιλειάδη από 2/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα 2/2 βολές, επιβλήθηκε 93-75 της Άνκαρα στο "Ιπεκτσί".

Πάει... τρένο η Μιλάνο, έλαμψαν Καϊμακόγλου και Βασιλειάδης

United League

Σταθερά πρώτη στον 1ο όμιλο η Ούνιξ, με κορυφαίο τον Κώστα Καϊμακόγλου πέρασε νικηφόρα και από την Αγία Πετρούπολη, 77-64 τη Σπαρτάκ. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Ίαν Βουγιούκας 10 και ριμπάουντ, ενώ ο Νίκος Ζήσης πέτυχε 7 με 3 ασίστ.

Την αήττητη πορεία της στον 2ο όμιλο συνέχισε η Χίκμι χάρη στο 99-69 επί της Μίνσκ στη Μόσχα με πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Πόποβιτς.

Αδριατική Λίγκα

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση, στην οποία παρέμεινε χάρη στο 78-65 επί της ΚΡΚΑ στο Βελιγράδι. Μάλιστα αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Τσεντεβίτα, η οποία ηττήθηκε 68-67 από την Ζολνόκι στην Ουγγαρία με καλάθι του Ντάβιντ Βοϊβόντα στο φινάλε. Την ευκαιρία να την πλησιάσει έχασε η Παρτιζάν, η οποία έχασε 66-59 στη Λουμπλιάνα και πλέον μοιράζεται την τρίτη θέση με την Τσιμπόνα, η οποία με 93-90 ξεπέρασε το εμπόδιο της MZT Σκοπίων.

Πάει... τρένο η Μιλάνο, έλαμψαν Καϊμακόγλου και Βασιλειάδης

BBL - Γερμανία

Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα η Μπάγερν, η οποία μετά το 72-60 επί της Τρίερ στο Μόναχο έφτασε τις 22 νίκες σε 25 παιχνίδια. Η Μπάμπεργκ, που νίκησε δύσκολα 78-72 την Άρτλαντ Ντράγκονς, θα έχει τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, αρκεί να μην χάσει στα δύο παιχνίδια που χρωστάει.

LNB - Γαλλία

Πριν από το ντέρμπι Λιμόζ-Στρασμπούρ, η Λε Μαν, μία από τις διεκδικήτριες της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, υπέστη την όγδοη ήττα της στη σεζόν χάνοντας 77-63 από την Γκραβλέν. Απρόσμενη και η ήττα 76-65 της Ορλεάν στη Χάβρη, όπως και της Ντιζόν, 71-67 από την Αντίμπ, στη Ριβιέρα. Αντίθετα η Νανσί επιβλήθηκε 77-65 της Ορτέζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK